INTERA Training Hub

Intenzivna obuka za rad i projektiranje na fiber optičkim mrežama u INTERA TP-u

Ukoliko želite praktično naučiti kako spajati optičke kablove, postavljati konektore, testirati i rješavati praktične probleme na fiber optičkim mrežama, ova obuka je baš za Vas!
Gospodarstvo / Promo | 20. 04. 2021. u 15:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obavljati bilo koji posao danas će čini nemogućim bez kvalitetnih komunikacijskih kanala čija funkcionalnost nerijetko leži u različitim metodama prijenosa signala. Već desetljećima fiber optičke mreže jedno su od najpopularnijih rješenja, a ova znanja su iznimno tražena na tržištu rada. Prateći trendove INTERA Tehnološki Park pripremio je novosti u svom INTERA Training Hub-u te već u narednom periodu sve zainteresirane očekuje obuka Rad i projektiranje na fiber optičkim mrežama.

Kakva znanja ćete steći?

Tijekom 20 sati trajanja obuke, polaznici će kroz teorijska i praktična predavanja steći znanja potrebna za razumijevanje ovog područja te vještine za kvalitetan dizajn, instaliranje i održavanje fiber optičkih mreža. Iznimno praktična obuka polaznicima će omogućiti znanje primjenjivo već prilikom sljedećeg profesionalnog angažmana u području telekomunikacija i na optičkim LAN/WAN mrežama, G-PON mrežama, FTTB i FTTH mrežama.

Kome je obuka namijenjena?

Ukoliko želite praktično naučiti kako spajati optičke kablove, postavljati konektore, testirati i rješavati praktične probleme na fiber optičkim mrežama, ova obuka je baš za Vas! Stečenim znanjima doprinijet ćete povećanju efikasnosti, pouzdanosti i smanjenju troškova zastoja u mrežnom prometu. Obuka je namijenjena onima koji svoju karijeru žele započeti ili nastaviti razvijati u području fiber optičkih mreža, neovisno o njihovom trenutnom zanimanju i predznanju.

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite ući u svijet rada i projektiranja na fiber optičkim mrežama, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close