Mostar, 22.9.2023.

I. Vitalis Kongres Elektrofiziologije s međunarodnim djelovanjem

Poliklinika Vitalis ponosno predstavlja I. Vitalis Kongres s međunarodnim djelovanjem.
Gospodarstvo / Promo | 30. 08. 2023. u 08:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poliklinika Vitalis ponosno predstavlja I. Vitalis Kongres s međunarodnim djelovanjem. Tema ovog Kongresa je Elektrofiziologija ˝Moderni pristup liječenja pacijenta sa srčanim aritmijama.

Dr. Ante Anić, jedan od najutjecajnijih liječnika invazivne kardiologije na ovome području Europe je predsjednik ovogodišnjeg Kongresa. I. Vitalis Kongres održati će se Petak 22.09.2023. u Hotelu Mepas, dvorana Queen sa početkom u 14h.

Program Kongresa završava sa gala večerom uz glazbeni program. Imajući u vidu bitnost eletrofiziologije koja svojim postupcima spašava živote srčanih bolesnika, Poliklinika Vitalis je odlučila omogućiti pristup sudionicima ovoga kongresa bez troškova kotizacije.

I. Vitalis Kongres Elektrofiziologije s međunarodnim djelovanjem osigurava Elektrofiziologiji u BiH zavidnu poziciju rame uz rame sa vrhunskim Europskim državama koje uspješno eliminiraju srčane bolesti.

Poliklinika Vitalis i ovim potezom dokazuje kako je s razlogom jedna od najmodernijih i najprestižnijih zdravstvenih ustanova u jugoistočnoj Europi.

Više o I. Vitalis Kongresu kao i prijavu na Kongres možete pronaći na www.poliklinikavitalis.com/kongres

Kopirati
Drag cursor here to close