"It's Always Debatable"

Novi program u Helen Doron školi

Helen Doron ima novi, posebno osmišljeni tečaj koji je fokusiran na verbalne vještine potrebne za budućnost.
Gospodarstvo / Promo | 14. 06. 2023. u 19:24 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Helen Doron English nedavno je objavio svoj najnoviji program, "It's Always Debatable", kako bi odgovorio sve većoj potrebi za obrazovanjem učenika kao individualnih mislilaca sposobnih za kritičko mišljenje i izvrsno samoizražavanje.

Doba informacija i društvenih medija ima svoje prednosti, ali i nedostatke. Ljudi mogu
lako komunicirati jedni s drugima, ali u isto vrijeme mogu širiti netočne informacije,
a da se ne osporava izvor. Ovo je svijet u kojem rastu naša djeca; stoga moramo dati sve od sebe da ih pripremimo za svijet u kojem je sve otvoreno za diskusiju.

U ovom svijetu istina pripada onima koji imaju karizmu i moć uvjeravanja, onima koji
uvjerljivo govore svoje mišljenje i s velikim uvjerenjem. Bilo u znanosti, visokoj tehnologiji, financijama,politici ili zabavi – pravi nastup najuvjerljivije otvara vrata velikim prilikama, a još više ako govorimo tečnim engleskim jezikom.

"It's Always Debatable", novi tečaj Helen Doron English, bavi se učenjem engleskog jezika iz nove perspektive, učeći mlade učenike kako izraziti svoje misli na uvjerljiv i strukturiran način. Učeći umijeće debate, učenici stječu samopouzdanje u govorenju engleskog jezika i izražavanje svojih misli dok također uče analizirati temu iz različitih kutova. Takve vještine kritičkog mišljenja ključne su za budućnost svakog djeteta.

Ciljajući na učenike starije od 11 godina, intenzivni program pruža potrebne obrazovne
alate pomoću kojih mogu temeljito istražiti temu, postaviti prava pitanja i artikulirati uvjerljiv odgovor. Tečaj nudi 20 fascinantnih tema za diskusiju.

"Vjerujemo da se gotovo svaki problem može sagledati iz više perspektiva", objašnjava Helen Doron, osnivač i izvršni direktor. "Kao takav, ovaj tečaj ima za cilj pomoći studentima da poboljšaju svoju vještinu kritičkog razmišljanja, razviti sposobnost jasnog i otvorenog izražavanja na engleskom jeziku i održavati otvoren i tolerantan um prema svijetu oko sebe."

Više od posla. Način života

Helen Doron franšiza dobitnik je Global Franchise Awards nagrade, u kategoriji The Global Mentorship Award. Stalni rast i napredak karakteristika je franšize, kao i svih Helen Doron škola diljem svijeta.

Poticanje samopouzdanja, podupiranje prirodnih talenata djece i poštivanje svih različitih osobnosti razlog je zbog kojeg se svi učenici ove škole osjećaju dobro i rado dolaze na nastavu, a zbog toga se u Helen Doron školi  uvijek se traži mjesto više.

U subotu 17.6.2023. će se održati svečana dodjela diploma za učenike upisane u ljetnom upisnom roku, a svi oni koji žele postati novi polaznici (djeca od 2 do 16 godina) mogu se prijaviti za besplatni ogledni sat ili za testiranje, koje će se održati krajem ovog mjeseca.

Nova školska godina kreće početkom 9. mjeseca, a svi oni koji se upišu sada ostvaruju popust na članarinu i osigurano mjesto u grupi.

Za više informacija možete nas kontaktirati i na 063 916 000

 

Kopirati
Drag cursor here to close