Novo gorivo

FULL FORCE gorivo kao rezultat suradnje Eol Petrola i njemačkog premium brenda Liqui Moly

Od danas na Eol Petrol benzinskim pumpama točite novo aditivirano gorivo FULL FORCE. Riječ je o premium gorivu prve klase koje je nastalo kao spoj uspješne suradnje domaće kompanije Eol Petrol i njemačkog premium brenda Liqui Moly.
Gospodarstvo / Promo | 11. 03. 2024. u 11:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aditivi Liqui Moly za gorivo održavaju sistem čistim i garantiraju optimalno sagorijevanje i kompresiju. Ako želite da vaš motor radi besprijekorno godinama koje dolaze, treba da znate da važnost aditiva za gorivo se ne može podcijeniti. Ponavljamo, preventivno održavanje odnosi se na svako vozilo, a osiguravanje ispravnosti goriva pomoći će mu da ostane u pokretu. Dodatna svojstva podmazivanja i čišćenja pomažu vašem motoru da izbjegne veliko trenje i habanje.

FULL FORCE aditivirano gorivo sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora te poboljšavaju njegove performanse što znatno utječe i na njegovu dugovječnost.

FULL FORCE gorivo zadovoljavaja najstrožije tehničke zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije, ali i zaštite okoliša. Ovo gorivo u potpunosti zadovoljava EURO 6 standarde.

Ono što je bitno naglasiti da ovo dizel aditivirano gorivo je veoma pouzdano u zimskim uvjetima te osigurava sigurno pokretanje vašeg ljubimca i na temperaturama i do -31 stupanj Celzijusa.
Osjetite dizel u punoj snazi i uživajte u vožnji, a vjerujemo da će vaši ljubimci na četiri točka osjetiti razliku.

PR  / FULL FORCE gorivo kao rezultat suradnje Eol Petrola i njemačkog premium brenda Liqui Moly

Eol Petrol - siguran oslonac i partner u poslovanju

Eol Petrol je domaća naftna kompanija koja se bavi veleprodajom i maloprodajom nafte i naftnih derivata na području cijele Bosne i Hercegovine. Kompaniju čini mladi tim pod vodstvom iskusnih stručnjaka koji posluju u ovom sektoru preko dvadeset godina.

Zajedno sa svojim partnerima, ova naftna kompanija konstantno raste po svim ekonomskim parametrima. U posljednjih pet godina nalaze se na listi 10 najvećih trgovaca naftnim derivatima u Bosni i Hercegovini, a uz konstantno usavršavanje poslovnih aktivnosti, standarda sigurnosti, kvaliteta i ulaganje u usavršavanje i razvoj menadžmenta kompanije održavaju reputaciju brenda.

LIQUI MOLY - brend koji se pokreće i ispunjava entuzijazmom

Liqui Moly je najpopularniji njemački brend motornog ulja. Osvojenim nagradama, kao što su TOP BRAND ili BEST BRAND, godinama odražavaju odličnu reputaciju među stručnjacima i krajnjim potrošačima.
Entuzijazam je pokretačka snaga svih aktivnosti ovog brenda motornih ulja. Svojom posvećenošću i strašću, svojim idejama i sposobnostima, više od 1000 distributera čine Liqui Moly onim što je danas: globalni simbol za trendove vrhunskog kvaliteta koji kupce ovog brenda ispunjavaju entuzijazmom.
Sa preko 4.000 artikala iz jednog izvora, Liqui Moly je jedan od rijetkih dobavljača u cijelom svijetu koji nudi odgovarajuće proizvode za sve vrste. Pored putničkih automobila, široki asortiman proizvoda namijenjen je i za motocikle, klasične automobile, električna vozila, bicikle, komercijalna vozila i građevinske mašine.

Osim toga, svojim partnerima i kupcima nude profesionalnu, provjerenu podršku i koncepte usluga koji olakšavaju svakodnevne operacije u radionici, kao i alate i opremu za efikasno korištenje proizvoda.

Kopirati
Drag cursor here to close