Jer nam vjeruju!

U Mostaru svečano otvorena benzinska pumpa EOL PETROL

Prvih 100 kupaca na dan otvorenja će biti nagrađeno s besplatnim gorivom, a sve ostale kupce koji obave kupovinu iznad 30 KM na kasi čeka mali znak pažnje.
Gospodarstvo / Promo | 28. 01. 2022. u 16:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U naselju Zalik na sjevernom izlazu iz Mostara, na adresi Maršala Tita bb, danas je svečano otvorena benzinska pumpa s pratećim sadržajima EOL PETROL.

Novi objekt ove uspješne domaće kompanije je izgrađen po najsuvremenijim standardima i nudi ugodan osjećaj kupovine, a u sklopu istog kupci mogu pronaći benzinsku pumpu s najkvalitetnijim derivatima Diesel, Diesel+ Liqui Moly, BMB 95, BMB 98 i LPG, trgovinu široke potrošnje, kafe bar ugodnog enterijera s uvijek svježim pecivima, dječju igraonicu i punjač za električna vozila.

Foto: PR / U Mostaru svečano otvorena benzinska pumpa EOL PETROL

Eol Petrol je kompanija čije je strateško opredjeljenje promocija zaštite životne sredine, i s tim u vezi benzinska pumpa je u potpunosti usklađena sa najstrožim propisima Europske Unije, a pumpa će za rad koristiti obnovljive izvore energije.

Jer nam vjeruju!

Predstavnici Eol Petrola ističu iznimnu čast što su realizacijom ovog projekta svoj tim povećali za 12 novih uposlenika, a svojim kupcima osigurali potpunu ponudu potrebnu za siguran i lagodan put.

Eol Petrol, kroz projekte društvene odgovornosti, aktivno sudjeluje u pomaganju lokalnoj zajednici, što je i ovoga puta bio slučaj kroz donacije sportskim društvima na području Mostara.

Foto: PR / U Mostaru svečano otvorena benzinska pumpa EOL PETROL

Iz društva ističu da kupci ne smiju birati između cijene i kvaliteta, i da su obje stavke u maloprodajnim objektima Eol Petrola obligatorne, što će dugoročnim kvalitetnim pristupom prema klijentima i dokazati.

Prvih 100 kupaca na dan otvorenja će biti nagrađeno s besplatnim gorivom, a sve ostale kupce koji obave kupovinu iznad 30 KM na kasi čeka mali znak pažnje.

Radno vrijeme benzinske pumpe je 0/24.

Loyalty program

Vašu karticu lojalnosti mojEOL možete preuzeti na kasi objekta i s istom ostvarujete dugoročni rabat 0,05 KM/l za sve vrste naftnih derivata. Također, program lojalnosti nudi mnoge druge pogodnosti pri kupovini u trgovini kao i učešću u nagradnim igrama i zasigurno će opravdati vaše povjerenje, a sve novosti možete pratiti putem društvenih mreža Eol Petrola.

Kopirati
Drag cursor here to close