Stvorimo uspomene zajedno!

Doživite nezaboravnu zimsku avanturu u Ski Centru Kraljica na Kupresu

Doživite nezaboravnu zimsku avanturu u Ski Centru Kraljica na Kupresu te uživajte na našoj stazi kao i izvan nje. Stvorimo uspomene zajedno!
Gospodarstvo / Promo | 09. 01. 2024. u 14:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kupres, omiljena destinacija svih ljubitelja planina, snijega i čarobnih zimskih radosti, s ponosom poziva sve zaljubljenike u zimske sportove, snijeg i bježanje od svakodnevice, da se pridruže uživanju u pravom snježnom rajskom kutku – Ski Centru Kraljica.

Iako nas pravi zimski pokrivač tek očekuje, ne možemo čekati da s vama podijelimo uzbuđenje i radost oko bijelog pokrivača kojeg smo osigurali našim dragim gostima. Već sada, dok se prvi snijeg spušta, naš Ski Centar Kraljica Kupres nudi niz sadržaja kako bi u potpunosti iskoristili čaroliju zimske sezone.

Za naše najmlađe, u funkciji je baby lift, idealan za prve korake na skijama, uz stručno vodstvo instruktora u školi skijanja. Ako volite brzinu i smijeh, sanjkalište će vam pružiti nezaboravne trenutke radosti.

Ali to je tek početak!

Na sjeveroistočnom dijelu Kupresa, na padinama planine Stožer, čeka vas skijaški raj. Čak šest opremljenih i uređenih staza, ukupne dužine preko 10 kilometara, protežu se do visine od 1758 metara. Bez obzira jeste li iskusni skijaš ili tek početnik, sigurni smo da ćete pronaći svoju savršenu stazu.

Nakon aktivnog dana na stazi, ugrijte se i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi restorana Kupreška kuća. Smješten pod padinama Stožera, restoran nudi vrhunsku kuprešku kuhinju, tople napitke te ugodnu atmosferu uz otvoreni kamin. Tradicionalno dobra hrana postala je sinonim za Kuprešku kuću, pravo mjesto za gurmanske užitke.

I za potpuno iskustvo, rezervirajte smještaj u luksuznim apartmanima Kraljevac. Osim predivnog pogleda na snježne padine, uživat ćete i u bazenu, finskoj sauni, turskoj kupelji te raznim zabavnim sadržajima, uključujući igraonicu za djecu i salon zabave.

Foto: PR / Ski Kraljica Kupres

No, tu nije kraj.

Foto: PR / Ski Kraljica Kupres

Večernja zabava uz glazbu uživo, hotel Kraljevac i mnogi drugi detalji čine našu destinaciju savršenim mjestom za opuštanje, smijeh i nezaboravne trenutke. Uz ovakav spektakularan spoj prirode, gastronomije i zabave, Ski Centar Kraljica Kupres postaje nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje zimskih čarolija.

Priključite nam se na stazi i izvan nje jer smo tu da zajedno stvorimo zimske uspomene koje će trajati zauvijek. Vidimo se na Ski Centru Kraljica Kupres, gdje snijeg, avantura i nezaboravni trenuci čekaju samo vas!

Kopirati
Drag cursor here to close