Jednodnevni seminar

Lilium organizira seminar o digitalnom marketingu u Međugorju

Digitalni marketing vam je nepoznanica no znate da donosi ogromne prednosti naspram klasičnog oglašavanja?
Gospodarstvo / Promo | 10. 03. 2022. u 10:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Digitalni marketing vam je nepoznanica no znate da donosi ogromne prednosti naspram klasičnog oglašavanja?
U potrazi ste za praktičnim znanjem iz digitalnog marketinga kojeg biste mogli odmah primijeniti kako biste došli do novih kupaca i klijenata za vaše poduzeće?
Želite učiti od najboljih?
Onda je seminar Lilium Digital Day upravo za vas.

Seminar o digitalnom marketingu u kojem će polaznike upoznati s isprobanim tehnikama i alatima oglašavanja putem interneta koje dovode do novih kupaca i povećanja profita.

Seminar je namijenjen vlasnicima malih i srednjih poduzeća, direktorima, marketing menadžerima kao i ostalima koji žele saznati kako unaprijediti svoje poslovanje putem digitalnog marketinga.

Tijekom Digital Day seminara polaznici će naučiti kako pisati na internetu u poslovne svrhe te kako poboljšati korisničko iskustvo.

Isto tako, detaljno će se upoznati s eCommerce kampanjama i cjelokupnom digitalnom strategijom kao i s tehnikama oglašavanja na društvenim mrežama i preko Google Ads platforme, a tu je i specijalizirano predavanje o važnosti video sadržaja u digitalnom marketingu.

Seminar vode iskusni profesionalci iz digitalne agencije Lilium koji iza sebe imaju uspješnu suradnju s više od 500 domaćih i stranih kompanija.

Digital Day seminar bit će održan u četvrtak, 24.3.2022., u prekrasnom ambijentu Herceg Etno Sela Međugorje, a za sve one koji se prijave do utorka, 15.3.2022., seminar je dostupan za samo 100 KM (s PDV-om), tako da vas pozivamo da iskoristite ovu izvanrednu priliku budući da je nakon 15.03. cijena seminara 300,00 KM (s PDV-om).

Prijaviti se možete ovdje, a za sve polaznike seminara osigurano je osvježenje i ručak, cjelokupni materijali sa seminara kao i certifikat koji će polaznicima biti uručen po završetku predavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close