Nove pogodnosti

Bezbrižno na vezi uz nove Super i SuperFamily tarife

Gospodarstvo / Promo | 01. 04. 2016. u 10:51 HT Eronet

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijeneći povjerenje naših korisnika svakodnevno radimo na ponudama kako bismo im pružili savršen odnos cijene i kvalitete. Tako će od danas, svi privatni i poslovni korisnici Super i SuperFamily tarifa, bilo da su novi ili postojeći imati više minuta, poruka i mobilnog interneta uključenih u iznos mjesečne naknade.

Vrijedi napomenuti da je mobilni internet neograničen u svim tarifnim modelima s predzankom Super. Osim u neograničenom internetu, od sada korisnici mogu uživati u tipkanju i do 1000 poruka kao i u 750 minuta razgovora.

Ukoliko korisnici Super i SuperFamily tarifa, u promotivnom razdoblju potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca, imaju mogućnost kupnje mobilnih uređaja po posebnim cijenama.

U ponudi je Huawei Y6 DS, za koji korisnik plaća 1 KM prilikom kupnje, te 6 KM mjesečno ukoliko se odluči za tarifu Super 25, dok korisnik koji se osluči za tarifu Super 35, može kupiti Microsoft Lumia 640 XL DS plaćajući 1 KM odmah a ostatak plaća 6 KM mjesečno do isteka ugovorenog razdoblja od 24 mjeseca.

Ponudu ostalih mobilnih uređaja uz Super tarife, zainteresirani korisnici mogu pronaći na njima najbližem prodajnom mjestu ili na službenoj web stranici www.hteronet.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close