Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Ana Bavrka: Osvojio me na prvi pogled!

Savršen telefon koji savršeno pristaje vašem svijetu – Samsung Galaxy Z Flip 3 5G
Gospodarstvo / Promo | 07. 01. 2022. u 14:17 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tražite li inspiraciju za poklon vašoj posebnoj osobi u posljednjem trenutku, onda Vaše praznično raspoloženje možete učiniti još boljim, uz jedinstvenu ponudu koja dolazi iz BH Telecoma.

Ana Bavrka podijelila je sa nama svoje mišljenje o novom Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Ana Bavrka: "Usudite se preklopiti ga! Moj novi Samsung Z Flip izrađen je od ultra tankog Samsung stakla, omogućava Vam prikaz epskih razmjera na glatkom, ravnom zaslonu. Mislim da će novogodišnje fotke biti kao iz bajke."

Za sve ljubitelje sjajnih telefona, Samsung Galaxy Z Flip3 5G pravi je izbor, a zadovoljava sve vaše potrebe, bilo da su velike ili male.

Pored izgleda kojem ne može odoljeti nijedna žena, dolazi u odvažnom dizajnu i bojama poput krem, lavande, fantomske crne, zelene. Njegova veličina odgovara i staje i u moju najmanju torbicu, te tako znam da je uvijek uz mene i da s njim mogu da zabilježim savršene trenutke.

U današnjem užurbanom životu, kada smo svi postali multitasking osobe, koje u isto vrijeme završavaju nekoliko obaveza, ovaj telefon je pravo rješenje.

Provjeravate poruke, snimate fotografije, puštate omiljenu muziku i još mnogo više od toga, i sve to bez otvaranja Vašeg telefona. 1,9-inčni vanjski zaslon prikazuje obavijesti i omogućuje Vam intuitivnu interakciju s njima.

Glavna atrakcija Galaxy Z Flip3 5G je zaslon poput svile, koji donosi uglađeno pomicanje, prebacivanje prstom, povlačenje i ispuštanje, rekla bih da je ovo najživopisniji, najsvjetliji i najuglađeniji zaslon dosad u Galaxy Z uređaju

Vanjski se zaslon još brine o Vašim selfiejima

Foto: PR / Savršen telefon koji savršeno pristaje vašem svijetu – Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Ako nemate vremena za otvaranje uređaja, snimate selfieje s pomoću dvostruke stražnje kamere - vanjski zaslon omogućit će Vam pretpregled kadra.

Kada podijelite svoj zaslon na dva dijela, u mogućnosti ste obavljati više zadataka odjednom poput profesionalca. Možete uhvatiti korak s Vašim YouTube popisom za reproduciranje ili prijatelju poslati tekstualnu poruku — zatim poslati zadivljujući selfie i gledati kako pristižu reakcije na njega.

Ako se odlučite za kupovinu ovog jedinstvenog uređaja u okviru Novogodišnje ponude, očekuje vas specijalan poklon Galaxy Buds+ slušalice.

Više informacija o cijenama uređaja iz promocije pogledajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close