Addiko Bank

Praznični online svijet popusta uz Visa kartice

Plaćanjem bilo kojom Visa karticom 100% ćete obradovati sebe, ali i najbliže.
Gospodarstvo / Promo | 30. 12. 2021. u 08:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zakoračite u online svijet Visa prazničnih popusta u kojem vas čekaju lijepa iznenađenja. Plaćanjem bilo kojom Visa karticom 100% ćete obradovati sebe, ali i najbliže. Izaberite ponudu koja vam odgovara i ostvarite praznične želje.

Potrebno vam je jedno "mjesto" na kojem možete pronaći baš sve poklone za najdraže? Uživajte u izboru i ostvarite 10% poklon popusta za online plaćanje odabranih artikala na ekupi.ba uz bilo koju Visa karticu. Dodatno vrijeme tijekom praznika je ušteda i radost za sve..

Nova godina je pravo vrijeme za zdrave odluke! Na Zdravi dan svake srijede, na korpa.ba , ostvarite besplatnu dostavu i 20% popusta uz plaćanje bilo kojom sačuvanom Visa karticom. Iznos dostave bit će vraćen u vidu Korpa kredita na korisnički račun. Preuzmite korpa.ba aplikaciju i birajte samo najbolje za sebe i svoje najdraže.

Uživajte u prazničnom programu još duže i ostvarite 10% popusta na sljedeći mjesečni račun, online plaćanjem bilo kojom sačuvanom Visa karticom na mojtelemach.ba portalu. Ako ste Telemach i Total TV korisnik onda se ponuda odnosi na vas, zato je iskoristite dok traje.

Kreirajte praznike po vašoj mjeri i želji uz 15% popusta za online plaćanje na oreabazaar.com bilo kojom sačuvanom Visa karticom, pri kupovini unikatnih rukotvorina. Ove zime budite kreativni i posebni.

Pogledajte više detalja o prazničnim popustima i ponudama samo uz Visa kartice klikom na link.

Vaša Visa.

Kopirati
Drag cursor here to close