CISCO Mostar

Poziv za prijavu na novi ciklus obuke na Cisco lokalnoj akademiji

Iskoristite priliku i pridružite nam se...
Gospodarstvo / Promo | 09. 09. 2020. u 12:35 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji su zainteresirani za obuku na Cisco akademiji potrebno je da nam se jave do petka 11.9.2020 godine na mail [email protected] ili goran@fit.ba kako bi vas evidentirali i pokrenuli grupu.

Grupa se sastoji od 8 – 15 kandidata, a ako broj zainteresiranih bude veći od ovog broj formira se nova grupa. Nastava na akademiji se izvodi dva puta sedmično, tako da prvi susret imamo predavanja gdje instruktor predaje teoretske koncepte, a na drugom susretu se ti koncepti kroz vježbe i dokazuju. 

Cjelokupni program obuke je organiziran u 3 semestra a svaki semestar traje u prosjeku 3 mjeseca. Cijena obuke po kandidatu, za jedan semestar iznosi 500 KM. Plaća se tako da se u početku uplati pola iznosa a ostatak do kraja semestra. Semestri se upisuju zasebno, i ne ovisno od akademije (možete kod nas prva dva semestra a treći, ako vas splet okolnosti odvede negdje drugo, u bilo kojoj Cisco akademiji). 

Nastava će se izvoditi u prostorijama Fakulteta informacijskih tehnologija, a u zavisnosti od situacije koristiti će se Cisco WebEx platforma, a kada su u pitanju laboratorijske vježbe fizička oprema ili Cisco Packet Tracer mrežni simulator. Obuka je uvijek u popodnevnim satima u terminu koji ćemo dogovoriti. 

Nakon što se upišete na akademiju dobivate pristup cisco materijalima na engleskom jeziku putem Cisco Netacad portala. Detalje ćemo objasniti u terminu u kojem se dogovorimo. Nakon svakog semestra dobivate prigodan certifikat o završenom semestru. Nakon sva tri semestra idete u VUE testing centar i polažete industrijski certifikat CCNA R&S v 7.0.

Iskoristite priliku i pridružite nam se...

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav
Cisco team
http://cisco.fit.ba
https://www.facebook.com/ciscomostar
tel: 036 281 162
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close