Strateški partner

Asa osiguranje novi sponzor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine

Krovna kuća bh. nogometa i poznati bh. osiguravatelj potpisali višegodišnji ugovor o suradnji
Gospodarstvo / Promo | 21. 03. 2022. u 07:50 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje službeni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni tajnik NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj kvalitetu i poslovni uspjeh temelji isključivo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast. Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

Foto: PR / Asa osiguranje novi sponzor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine

"Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA Osiguranja na povjerenju. Stručnost, iskustvo i tržišni uspjeh domaćeg osiguravajućeg društva čine ASA Osiguranje našim prirodnim partnerom. Suradnja koju realiziramo s ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumijeva i osiguranje sportskih susreta, sudionika, objekata kao i zadovoljavanje svih potreba za uslugama osiguranja koje mi kao krovna kuća bh. nogometa imamo jasno definirane internim pravilnikom ali i strogim UEFA i FIFA procedurama. Jako mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu bh. nogometa i šire javnosti", izjavio je generalni tajnik NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

Foto: PR / Asa osiguranje novi sponzor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine

"Zahvaljujem se predstavnicima saveza na angažmanu pri dogovaranju ove suradnje. ASA Osiguranje već dugi niz godina kroz različite modele podrške ulaže u sport naše države, a suradnja s Nogometnim savezom BiH je vrhunac naših težnji da budemo strateški partneri krovnim savezima bh. sporta te želji da doprinesemo kvaliteti igre i dobrim rezultatima koje svi očekujemo od naših reprezentativnih selekcija, ne samo zbog globalne popularnosti nogometa kao sporta, nego i zbog svega onog što bh. nogometna reprezentacija predstavlja za sve nas. Smatramo da se vrijednosti koje dijelimo u ASA Osiguranju kao što su timska igra, strast, izvrsnost, zalaganje te međusobna podrška savršeno poklapaju s vrijednostima NS/FS Bosne i Hercegovine. Vjerujem da su pred nama dobre utakmice. Za ASA Osiguranje tržišne a za našu reprezentaciju sportske. Siguran sam da će i ASA Osiguranje i Nogometni savez iz ovih susreta izaći kao pobjednici” izjavio je predsjednik uprave i direktor društva ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

Kopirati
Drag cursor here to close