Posla ima

Želite uređivati zelene površine? Novi poslovi u mostarskim Parkovima

Električar će biti zadužen da određuje i obavlja poslove održavanja i izrade elektro-instalacija, da brine o pravilnom uzemljenju…
Gospodarstvo / Posao | 11. 01. 2024. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarsko Javno poduzeće parkovi raspisalo je natječaj za električara, voditelje sektora te poslovođu.

Prema objavljenom natječaju, voditelj sektora za operativno tehničke poslove, između ostalog, sudjeluje u izradi planova poslovanja društva, predlaže plan nabavki i prodaje na nivou društva, vrši marketinško istraživanje tržišta, predlaže i realizira politiku odnosa sa javnošću kao dio integrirane marketinške komunikacije te sudjeluje u pripremanju i praćenju komercijalnih ugovora.

Navedeno je i da voditelj službe za održavanje prometnica ''organizira rad u radnoj jedinici na taj način što sa voditeljem Sektora organizira proces rada tako da omogućava optimalno korištenje kapaciteta i racionalno korištenje materijala i radne snage''.

Uz to, u opisu radnog mjesta ovog voditelja stoji da ''vodi svakodnevno dnevnik i obračunava mjesečnu situaciju'' te da vrši izradu ponuda predmjera i planova za radnu jedinicu i sudjeluje u izradi kalkulacija.

Traži se i poslovođa u službi za održavanje park šume i spomenika koji, između ostalog, ''nadzire sve faze rada vezane za održavanje i formiranje novih zelenih površina i sam sudjeluje u njihovoj izradi.

Električar će biti zadužen da određuje i obavlja poslove održavanja i izrade elektro-instalacija, da brine o pravilnom uzemljenju svih elektro i drugih postrojenja prema propisima zaštite na radu, da odgovara za sigurnost radnika i ostalih osoba kod rada sa uređajima, te da rukuje i održava osvjetljenje na svim objektima poslodavca.

 

Kopirati
Drag cursor here to close