Prilika

Želite posao kod predsjednice?

Od osobe se očekuje da ''priprema kalendar posjeta i putovanja Predsjednice Federacije BiH''.
Gospodarstvo / Posao | 01. 12. 2023. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Raspisan je natječaj za osobu koja ''priprema i sudjeluje u protokolarnim poslovima koji obuhvaćaju: pripremu i provedbu programa službenih i radnih posjeta Predsjednice Federacije BiH u zemlji i inozemstvu''.

Kako je navedeno, ''priprema, odnosno usklađuje pripreme za održavanje ceremonijala, aktivno istim prisustvuje, te po potrebi dočekuje i ispraća goste''.

Od osobe se očekuje da ''priprema kalendar posjeta i putovanja Predsjednice Federacije BiH''.

''Dočekuje goste na ulazu i u pratnji je do prostorije za susrete sa Predsjednicom Federacije BiH, pomaže pri zauzimanju mjesta na sastancima, vodi računa o ulasku snimatelja i kamermana u prostoriju, medijskom praćenju posjete, angažiranju prevoditelja, posluženju, eventualnom prekoračenju planiranog trajanja susreta, nakon završetka sastanka goste prati do izlaza. Obavlja složenije poslove u svezi s organizacijom boravka Predsjednice Federacije BiH, Predstojnika Ureda predsjednice Federacije BiH, te drugih osoba koje, u ime Predsjednice Federacije BiH, službeno borave u zemlji i inozemstvu, te obavlja i druge poslove po nalogu Predsjednice Federacije BiH i Predstojnika Ureda predsjednice Federacije BiH. Za svoj rad odgovara Predsjednici Federacije BiH i Predstojniku Ureda sukladno zakonu, drugim propisima i Pravilnikom o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji radnih mjesta Ureda predsjednice Federacije Bosne i Hercegovine'', navodi se u opisu posla.

Kao pripadajuća osnovna neto plaća naveden je iznos od 1.578,50 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close