Viši referent

Vlada HNŽ-a zapošljava: Traži se osoba za prepisivanje tekstova i tablica

Uvjet zaposlenja je četverogodišnja srednja škola te najmanje 10 mjeseci radnog staža
Gospodarstvo / Posao | 19. 04. 2021. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručna služba Vlade Hercegovačko-neretvanske županije objavila je natječaj za zapošljavanje višeg referenta za obradu materijala na računalu.

Referent će, navodi se u opisu posla, ''obrađivati materijal na računalu po prijepisu ili diktatu (prijepis tekstova, tabela i sl.), vrši i druge operativno-tehničke poslove'', objavljeno je u ponedjeljak iz Službe za zapošljavanje HNŽ-a.

Uvjet zaposlenja je četverogodišnja srednja škola te najmanje 10 mjeseci radnog staža poslije završene srednje škole, iako nije navedeno koje škole i staža na kojem poslu. Potrebno je i poznavati rad na računalu.

Radni odnos s budućim referentom bit će na neodređeno vrijeme. Natječaj koji nije objavljen na internetskoj stranici Vlade HNŽ-a otvoren je 15 dana od dana objave natječaja.

Podsjećamo, kako stoji u Nacrtu Strategije razvoja HNŽ-a do 2027. godine, Stručna služba Vlade HNŽ-a trenutno broji 18 zaposlenih. Ipak, broj zaposlenih u Stručnoj službi je manji od broja zaposlenih u Uredu Predsjednika Vlade HNŽ-a gdje se nalazi 22 zaposlenika.

Kopirati
Drag cursor here to close