Raspisan natječaj

Vidić zapošljava novih 10 zaposlenika u Gradskoj upravi

Gradska uprava bit će snažnija za dvije osobe ''na poslovima održavanja čistoće''
Gospodarstvo / Posao | 19. 08. 2021. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić raspisao je natječaj za zapošljavanje deset namještenika u službama Grada Čapljine.

Natječajem se zapošljava administrator za Gradsko vijeće, koji treba imati završenu srednju školu-IV stupanj složenosti, gimnazija, ekonomska ili administrativno-upravna, šest mjeseci radnog iskustva i položen stručni ispit.

Srednja stručna sprema općeg, ekonomskog ili drugog smjera ili KV radnik (IV ili III stupanj složenosti - četverogodišnja ili trogodišnja škola) i 6 mjeseci radnog iskustva potom je potrebno za funkciju ekonomata.

Gradska uprava bit će snažnija za dvije osobe ''na poslovima održavanja čistoće''. Poseban uvjet za tu poziciju, navodi se, je da ''izvršitelj mora imati NSS (osnovna škola)''.

Zaposlenik na poslovima pripremanja i usluživanja napitaka ''mora imati SSS ili NSS'', dok novi vozač treba imati završenu gimnaziju, administrativno-upravnu ili drugu srednja škola, (III ili IV stupnja složenosti) i tri godine radnog iskustva u vožnji automobilom (B kategorije).

Četiri osobe upotpunit će civilnu zaštitu na funkciji vatrogasca. Za taj posao osobe trebaju imati SSS (IV ili III stupanj složenosti, KV) i položen stručni ispit za profesionalnog vatrogasca.

Natječaj je objavljen 13. kolovoza u dnevnom tisku i ostaje otvoren 15 dana.

Agencija za državnu službu Federacije BiH u ožujku ove godine, na zahtjev Grada Čapljine, raspisala je natječaj za zapošljavanje deset službenika u Gradu Čapljini.

Prema Pravilniku o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji općinskih službi za upravu Općine, navodi se u financijskoj reviziji za 2018. godinu, bilo je sistematizirano 158 radnih mjesta, a 31. prosinca 2018. godine bilo je 120 zaposlenika.

Kopirati
Drag cursor here to close