Odlazi u mirovinu

VIDEO | Mate Rimac zaposlenici priredio oproštaj kakav se pamti

Na svom profilu na Facebooku sad je objavio video snimku oproštaja od čistačice Sanje, koja je otišla u mirovinu.
Gospodarstvo / Posao | 22. 12. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate Rimac je više puta dokazao kako "cool" odnos ima sa svojim zaposlenicima.

Na svom profilu na Facebooku sad je objavio video snimku oproštaja od čistačice Sanje, koja je otišla u mirovinu.

Priredio je bogati švedski stol u hali, jelo, se, pilo i družilo, a svi su izvadili kamere i krenuli oduševljeno snimati, kad je Rimac nakon okrjepe gospođu Sanju povezao u Neveri i 'driftao' s njom.

Kolege su je teško puštale iz zagrljaja, donijele su joj darove, složile fotografije za uspomenu... Na ovaj način bi se svatko poželio oprostiti od svoje firme, kad za to dođe vrijeme, prenosi Slobodna Dalmacija

"Svi Hrvati znaju kako su naše čistačice potlačene i izrabljivane (vidi čistačicagate). Naša teta Sanja odlazi u mirovinu nakon 10 godina u firmi uz oproštaj kolega Facility teama (čistačice, domari, održavanje…). Točno se vidi kako je svima loše i teško", napisao je Mate Rimac uz objavljeni video.

"Hvala Sanja na svemu, ne mogu vjerovati da je 10 godina prošlo! I hvala svim kolegama koji svaki dan daju doprinos svemu šta radimo. Kako je jedan čistač rekao Kennedyu, kada je bio u posjeti NASA Space Centru '62. godine, kad ga je predsjednik pitao što radi: 'I'm helping put a man on the Moon, Mr. President'", zaključio je i polučio oduševljene komentare.

Kopirati
Drag cursor here to close