Žene u poslu

Uspješne poduzetnice iz Ljubuškog predstavit će svoje priče javnosti

Cilj događaja je predstaviti priče uspješnih poduzetnica iz Ljubuškog i okolnih mjesta, ali i saznati kako se nose sa svim izazovima u poslovanju, najavili su organizatori.
Gospodarstvo / Posao | 10. 11. 2021. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tribina "Žene u poduzetništvu – suočavanje s izazovima“ bit će održana u četvrtak, 11. studenoga, u Ljubuškom.

Cilj događaja je predstaviti priče uspješnih poduzetnica iz Ljubuškog i okolnih mjesta, ali i saznati kako se nose sa svim izazovima u poslovanju, najavili su organizatori.

Na tribini će sudjelovati Žana Alpeza (Pravi put), Helena Radić (Lola.tees), Lidija Jelčić (Lota Art), Maja Bošnjak (Fitness klub Maya), Radmila Jurčić (ekonomistica), Ana Ljubić (Pulvinaris), te Antonela Marinović Musa (Dnevni list/moderatorica), dok će uvodničari biti Ana Soldo, pomoćnica ravnatelja Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije i Radoslav Luburić, ravnatelj JU Razvojna agencija ZHŽ-HERAG.

"Podaci o broju žena poduzetnica variraju od regije do regije, a kada je riječ o Bosni i Hercegovini, u posljednje vrijeme bilježimo pozitivne pomake po pitanju uvjeta i mogućnosti za žene kako bi se ostvarile kao poduzetnice. Sve je više prepoznatljivih brendova iza kojih stoje upravo žene.

One su te koje ruše sve barijere te svojom odvažnošću i sposobnošću osvajaju kupce i tržišta. Ipak, treba imati na umu da je i dalje žensko poduzetništvo opterećeno različitim preprekama, a kako bi se one što uspješnije riješile, poduzetnice često ističu potrebu jačeg umrežavanja žena na svim razinama te međusobnu razmjenu informacija i znanja", navode organizatori i pozivaju sve zainteresirane da dođu na tribinu i pruže podršku gošćama, ali i svim ženama koje su uključene u poduzetničke aktivnosti.

Tribinu organiziraju Udruga Pravi put iz Gruda u suradnji s Dnevnim listom te uz podršku Ministarstva financija ZHŽ-a, a ona će biti održana u konferencijskoj dvorani hotela Bigeste, s početkom u 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close