Marketing i biznis

Umrežavanje i razmjena iskustava: Čapljina domaćin Marketing&Business Meetupa

U opuštenoj atmosferi raspravljat će se o različitim temama, uključujući marketing, storytelling, važnost brenda te pokretanje i održavanje uspješnog biznisa.
Gospodarstvo / Posao | 17. 04. 2024. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Marketing&Business Meetup u Čapljini

Čapljina će sljedećeg tjedna biti domaćin Marketing&Business Meetupa, prvog događaja te vrste u Čapljini, ali i regiji.

U hotelu ''President'' okupit će se stručnjaci iz svijeta marketinga i biznisa kako bi podijelili svoja vrijedna iskustva sa okupljenima.

Tema događaja je ''Marketing jučer, danas i sutra'', u sklopu kojega će predavači i panelisti podijeliti iskustva o trendovima koji su oblikovali marketinški svijet, ali i koji će nam svojim znanjem objasniti kako detektirati marketinške trendove koji su ispred nas i što je to što nosi budućnost marketinga.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Marketing & Business Meetup (@mbmcapljina)

U opuštenoj atmosferi raspravljat će se o različitim temama, uključujući marketing, storytelling, važnost brenda te pokretanje i održavanje uspješnog biznisa.

Keynote govornici ovog događaja su Goran Dodig, rukovoditelj financijskog poslovanja u INTERA Technology Parku, i Nikolina Krešić, izvršna direktorica u Mlini d.o.o.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Marketing & Business Meetup (@mbmcapljina)

Nakon njih uslijedit će panel diskusija, u kojoj će sudjelovati:

  • Misijana Brkić-Milinković, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u HT Eronetu,
  • Ivan Grizelj, category manager za Lastu,
  • Josip Ostojić, magistar kineziologije, predstavnik FITiSIT programa.

''Istražit ćemo marketing kroz vrijeme, odnosno sa našim predavačima i panelistima pričati o tome kakvi su trendovi u marketingu bili jučer, što je aktualno danas te što nas čeka sutra'', navode organizatori.

Nakon službenog dijela događaja svi nazočni pozvani su na druženje uz zakusku dobru kapljicu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Marketing & Business Meetup (@mbmcapljina)

''Naglasak je na važnosti umrežavanja i dijeljenja kontakata te iskustava s drugim sudionicima. Ulaz na događaj je besplatan za sve zainteresirane'', ističu organizatori.

''Očekuju vas odlični predavači, inspirativni govornici, kao i panelisti čija su iskustva neprocjenjiva, dok će jako važan dio biti i druženje poslije samog događaja, kao idealna prilika za povezivanje s kolegama iz industrije. Ne propustite priliku za otkrivanje novih ideja, razmjenu iskustava i kreiranje marketinških i poslovnih strategija za budućnost! Vidimo se na Marketing&Business Meet-upu u Čapljini'', zaključuju organizatori događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close