Generacija Z

Treba li poslodavac poštovati jutarnju teretanu ili je to nedopustivo?

Alexandre Evidente, član Generacije Z, istaknuo je ključna pitanja koja su postavljena u vezi s nadoknadom i plaćanjem dodatnih sati rada.
Gospodarstvo / Posao | 03. 02. 2024. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

@trekfit #stitch with @Demoted huhhhhh?#corporatelife #gymrat #worklifebalance original sound - Alexandre Evidente

Zaposlenik Generacije Z pokrenuo je široku raspravu svojim odbijanjem jutarnjeg sastanka u 8 sati zbog posjeta teretani, izazivajući polarizirane reakcije na društvenim mrežama.

Voditelji podcasta, Natalie Marie i Ross Pomerantz, nisu skrivali svoje neodobravanje, tvrdeći da je takvo ponašanje neprihvatljivo, posebno na početku karijere.

Njihovi komentari potaknuli su dublju raspravu o balansiranju između radnog vremena i privatnog života, te očekivanjima i pravima zaposlenika.

Alexandre Evidente, član Generacije Z, istaknuo je ključna pitanja koja su postavljena u vezi s nadoknadom i plaćanjem dodatnih sati rada.

Njegov TikTok video brzo je postao viralan, dobivajući podršku mnogih koji su dijelili slična iskustva i stavove o važnosti pravednog plaćanja za rad izvan redovnog radnog vremena.

Unatoč snažnoj reakciji, voditelji su kasnije povukli video s društvenih mreža zbog zlobnih komentara, naglašavajući da su razumjeli opravdane kritike.

U završnom komentaru, Natalie Marie pojasnila je da je sporni sastanak bio kvartalni, te da su plaćeni radnici trebali biti svjesni uvjeta pri zapošljavanju, dok je istaknula važnost poštovanja radnih prava i vrijednosti radnog vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close