Ekonomiju za glasnogovornika

Sud u Mostaru poništio natječaj nakon prijave da je namješten

Natječaj će biti poništen.
Gospodarstvo / Posao | 23. 05. 2023. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natječaj koji je raspisao Županijski sud u Mostaru u kojem se traži stučni suradnik za administraciju, informiranje i odnose s javnošću poništen je odlukom Agencije za državnu službu FBiH.

Podsjetimo, prije pet dana smo pisali da je Županijski sud u Mostaru objavio je Javni natječaj za popunu radnog mjesta državnog službenika u ovom Sudu za radno mjesto stručni suradnik za administraciju, informiranje i odnose s javnošću – glasnogovornik.

U natječaju je navedeno da se traži jedan izvršitelj, a pored općih uvjeta, kandidati trebaju ispunjavati i posebne uvjete. Tako je navedeno da se za ovu poziciju traži VSS/VII stupanj stručne spreme, završen Fakultet poslovne ekonomije - menadžment ili Visoko obrazovanje prvog (najmanje 240 ECTS bodova), drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja. Također, treba vam i najmanje jedna godina radnog staža u struci nakon stjecanja visoke stručne spreme, te najmanje šest mjeseci iskustva na poslovima CMS administratora,  poznavanje rada na računaru i poznavanje rada u oblasti komunikacije s javnošću. 

Nakon teksta zastupnik, Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je post u kojem navodi da je uputio zastupničko pitanje Agenciji za državnu službu FBiH. Nakon toga je obavijestio javnost da je dobio informaciju da će natječaj biti poništen.

Kopirati
Drag cursor here to close