'Balkanska revolucija poduzetništva'

Radionice u Mostaru: Razvij svoju poslovnu ideju i natječi se za grant od 4.000 KM

Balkanska revolucija poduzetništva nudi jedinstven spoj korporativnog sektora, nevladinog segmenta i startup zajednica na Balkanu
Gospodarstvo / Posao | 05. 10. 2017. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su prijave za sudjelovanje na projektu ''Balkanska revolucija poduzetništva'', gdje u sklopu projekta sudinici dobivaju vještine za razvoj poslovne ideje, te se natječu za grant od 4.000 KM.

''Ukoliko si mlada osoba, student/ica, nezaposlen/a, živiš u bilo kom dijelu Bosne i Hercegovine, voliš upoznavati druge mlade ljude sa Balkana i imaš san za koji smatraš da se može pretvoriti u dobar posao ali nisi siguran/na kako da ga pretvoriš u stvarnost ovaj poziv je namijenjen tebi'', navode u priopćenju.

Inače, Balkanska revolucija poduzetništva nudi jedinstven spoj korporativnog sektora, nevladinog segmenta i startup zajednica na Balkanu, koja će kroz kontinuiran rad pružiti mogućnost sudionicima da steknu nova znanja i vještine, te će ih, učiniti spremnim da u roku od 7 tjedana uspješno vode svoj start up i izvan granica naše države.

Tijekom sedam radnih tjedana sudionici će imati mogućnost da kroz ovaj program obrade teme koje su bitne za start up svijet (poput određivanja ideje, kreiranja poslovnog modela, istraživanja tržišta, plana implementacije i registracije, upravljanja financijama, soft skills, prodaja i nekoliko drugih) ali i da u praksi iskuse kako je to napisati prvi budžet, komunicirati sa potencijalnim klijentima i prezentirati svoju ideju investitorima. Kroz sve ove korake vodit će te stručni treneri i trenerice iz Asocijacije za razvoj karijere ARK koji će ti pružati podršku i dodatne informacije ukoliko budu potrebne.

Na kraju programa, u Sarajevu će biti održana konferencija na kojoj će sudionici imati mogućnost da predstave svoju ideju donatorima, a tri najbolje ideje će dobiti 4.000 KM grant sredstava za pokretanje svoje ideje.

Sudionici dolaze iz BiH, Srbije i Hrvatske, radionice će biti održane u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci kontinuirano tijekom dva mjeseca, a svi troškovi sudjelovanja su pokriveni od strane organizatora.

''Ukoliko si prepoznao/la sebe u ovom pozivu i želiš se prijaviti možeš to učiniti brzo i lako popunjavanjem online prijave. Požuri, broj mjesta je ograničen a prijave traju do 15.10.2017. Ukoliko budeš prošao/la u uži krug sa tobom će biti održan kratki Skype razgovor pa redovno provjeravaj svoj mail'', pozivaju organizatori.

Naime, sudjelovati na finalnoj konferenciji i osvojiti 4.000 KM imaju pravo samo oni aplikanti koji su tijekom dva mjeseca sudjelovali na svim radionicama i uspješno prošli sav program.

Cjelokupan projekat je podržan od strane ambasade Švicarske.

Kopirati
Drag cursor here to close