Prijavite se

Prijem vježbenika: Vlada HNŽ-a poziva pravne subjekte na suradnju

Vlada će osigurati sve financijske obveze (plaća i doprinosi) u svezi s angažmanom vježbenika dok bi poslodavci bili dužni osigurati samo mjesto obavljanja vježbeničkoga staža i mentora.
Gospodarstvo / Posao | 23. 04. 2024. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavljajući aktivnosti oko skrbi za mlade visokoobrazovane osobe, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije poziva sve pravne subjekte registrirane u HNŽ-u da iskažu interes i potrebu za suradnjom u svezi s prijemom vježbenika. U dopisu u kojemu iskazujete interes za prijem vježbenika, potrebno je navesti sljedeće:

- stručna sprema osobe za čiji prijem iskazujete interes (VII. stupanj stručne spreme ili visoko obrazovanje najmanje prvoga stupnja koje se vrjednuje sa 180 ECTS bodova odgovarajuće struke);

- poslovi radnoga mjesta sukladno zanimanju osobe koja se osposobljava za rad u struci – vježbenika;

- ime i prezime mentora te kratak plan mentoriranja.

Naime, s ciljem omogućavanja što kvalitetnijeg obavljanja jednogodišnjega vježbeničkog staža i potpore poslovnim subjektima u HNŽ-u, Vlada će osigurati sve financijske obveze (plaća i doprinosi) u svezi s angažmanom vježbenika dok bi poslodavci bili dužni osigurati samo mjesto obavljanja vježbeničkoga staža i mentora.

Molimo zainteresirane pravne subjekte da se pisanim putem jave na adresu Vlade HNŽ-a (Stjepana Radića 3, Mostar) ili na e-mail adresu: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close