Od 23. do 26. rujna

Poznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala

Na Festivalu će se, između ostalog, govoriti i o influencerima, renesansi PR-a, umjetnoj inteligenciji, revoluciji gaminga, ulozi festivala u brendiranju destinacija...
Gospodarstvo / Posao | 30. 08. 2021. u 10:12 Promotivni sadržaj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Weekend Media Festival, mjesto susreta vodećih medijskih, marketinških i komunikacijskih stručnjaka ove godine održat će se pod sloganom Živio život od 23. do 26. rujna na već tradicionalnom mjestu u staroj Tvornici duhana u Rovinju, uz samu rovinjsku rivu.

"Nakon godinu dana pauze svi smo jedva dočekali da se ponovno okupimo na 14. izdanju Weekend Media Festivala. Rovinj će opet biti središte dobre komunikacije, druženja i  zabave. Posjetiteljima ovogodišnjeg Festivala pripremili smo vrlo bogat program s nizom atraktivnih i korisnih tema koje povezuju trendove i fenomene u medijima, marketingu i odnosima s javnošću, poduzetništvu, kreativnoj industriji, ali i društvu uopćeno. Vodili smo računa o interesima naših sudionika, nastojimo kao i prethodnih godina da predvidimo neke trendove i dati smjernice za suočavanje s njima, istovremeno razbijamo i tabue, spajamo nespojivo i obećavamo dobru zabavu", rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Među mnogobrojnim panelima, predavanjima i raspravama, na ovogodišnjem izdanju Weekend Media Festivala, posebno može da se istakne nastup najpoznatijeg svjetskog filozofa Slavoja Žižeka kao i predavanje njemačkog psihijatra Manfreda Spitzera, autora bestsellera "Epidemija pametnih telefona", "Usamljenost" i "Digitalna demencija", koji na popularan način problematizira utjecaj tehnologije na život suvremenog čovjeka. Očekuje se da će veliko zanimanje izazvati i dolazak glumca Gorana Bogdana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by  (@weekendmediafestival)

Na Festivalu će se, između ostalog, govoriti i o influencerima, renesansi PR-a, umjetnoj inteligenciji, revoluciji gaminga, ulozi festivala u brendiranju destinacija, komercijalizaciji književnosti, naplati print sadržaja, revoluciji videa, sportu kao reality show-u, javnoj diplomaciji, eksploziji serija u regiji, medijskim preferencijama novih generacija, radiju budućnosti i drugim zanimljivim temama.

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preležale Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

Kopirati
Drag cursor here to close