Dobra priča

Porastao broj posjetitelja Mostarskog sajma

Povratne informacije od izlagača govore da su zadovoljni i većina ih najavljuje svoj povratak dogodine u Mostar.
Gospodarstvo / Posao | 18. 04. 2024. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar ulazi u svoju drugu polovicu, a organizatori ističu da su protekla dva dana, u kojima je fokus bio na poslovnim konferencijama i skupovima, bila iznimno posjećena.

''Opća ocjena je da je ovogodišnji sajam podigao razinu kvalitete, promatrano po broju izlagača, načinu predstavljanja i izgledu štandova pa do broja posjetitelja. Još nemamo konkretne podatke, ali mislim da je posjeta sajmu bolja od prethodnih godina'', izjavio je za Fenu glasnogovornik Mostarskog sajma Oliver Cvitković.

Po njegovim riječima, povratne informacije od izlagača govore da su zadovoljni i većina ih najavljuje svoj povratak dogodine u Mostar.

Najuspješnijim izlagačima i najboljim vinarima u petak, 19. travnja, bit će uručena priznanja, a posljednja dva sajamska dana, petak i subota, rezervirani su za kulturno-zabavni program koji će se odvijati na središnjoj pozornici u paviljonu 1.

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024. sudjeluje više od 800 izlagača iz 30 zemalja, a zemlja partner je Republika Hrvatska.

Kopirati
Drag cursor here to close