Design Megdan 2023

Pobijedi na DesignMegdanu i posjeti tvornicu Rimac Automobili

Ne čekaj ni trenutka više – okupi svoj tim i spremi se za najuzbudljiviji početak godine koji je pred tobom!
Gospodarstvo / Posao | 05. 12. 2023. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvijek si se pitao kako izgleda tvornica automobila iznutra? Želiš prije završetka fakulteta steći praktično iskustvo rada u stvarnom poduzeću pod vodstvom iskusnog mentora? Imaš na umu kupovinu neke opreme? INTERA Tehnološki Park ti može pomoći s ostvarenjem ovih želja – trebaš se samo prijaviti na Design Megdan 2023, natjecanje namijenjeno budućim inženjerima!

Zašto se prijaviti?

Popis razloga za prijavu je poprilično dug, a prvi se krije u samoj svrsi natjecanja koje će sve sudionike potaknuti na kreativno i inovativno razmišljanje kako bi zajedno sa svojim timom konstruirali i izradili maketu vozila koje akumuliranjem mehaničke potencijalne energije treba da prevali maksimalni mogući put. Natjecanje će sudionicima omogućiti suradnju s iskusnim mentorima koji će biti na raspolaganju za konzultacije počevši od za to posebno rezerviranog Mentorskog dana 20.12.2023. godine pa sve do pred samo natjecanje. Natjecanje će završiti u 4. mjesecu 2024. godine kada će na posebno osmišljenom turniru sudionici svoja rješenja staviti na test pred stručnom komisijom.

Bogat nagradni fond kao motiv za prijavu

INTERA Tehnološki Park je zajedno s pokroviteljima natjecanja, osigurao vrijedan nagradni fond. Najbolji tim će provesti jedan dan u tvornici Rimac Automobili gdje će ih dočekati iskusni inženjeri koji će ih, uz prigodno predavanje, provesti kroz sve ono čime se Rimac Grupa bavi. Drugoplasirani tim će dva mjeseca provesti na praksi u poduzeću Alfa Therm gdje će se, uz pomoć mentora, upoznati s radnim okruženjem jednog od najuspješnijih poduzeća u regiji. Tim koji osvoji treće mjesto svoju će nagradu izabrati u poduzeću Sync gdje će moći iskoristiti poklon bon u vrijednosti od 500,00 KM. Ipak, čak i ako timovi ne osvoje neko od nagrađenih mjesta, natjecanje će im pružiti priliku za upoznavanje potencijalnih poslodavaca i razgovor s iskusnim kolegama od kojih će moći čuti vrijedne savjete za nastavak karijere.

Tko može sudjelovati?

Na ovo natjecanje se mogu prijaviti timovi koji zadovoljavaju sljedeće kriterije:

Svaki tim mora imati minimalno dva, a maksimalno tri člana.
Svaki član tima mora biti student nekog od fakulteta strojarstva/mašinstva.
Prednost imaju studenti dodiplomskog studija. Podatke o timu potrebno je unijeti u obrazac na linku, a svi natjecatelji će na svoje email adrese pravovremeno dobiti više detalja.

Ne čekaj ni trenutka više – okupi svoj tim i spremi se za najuzbudljiviji početak godine koji je pred tobom!

Doprinos realizaciji natjecanja dala su poduzeća Rimac Automobili, Alfa Therm i Sync, a medijski pokrovitelj je Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close