Javni poziv

Općina Grude: Nudi se obuka i prekvalifikacija za zanimanje klesara

Program obuke i prekvalifikacije namijenjen je za nezaposlene osobe, aktivne tražitelje zaposlenja, osobe kojima ja potrebna obuka/do obuka i slično.
Gospodarstvo / Posao | 02. 10. 2018. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Grude objavila je javni poziv za prijavu sudjelovanja za obuku i prekvalifikaciju za zanimanje klesara za 50 nezaposlenih.

Naime, projekt obuke i prekvalifikacije realizira se u okviru programa 'Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH' kojeg financira Europska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada. Projekt realizira Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar u suradnji s partnerima - JU ''Služba za zapošljavanje ŽZH'', Općina Grude, Srednja strukovna škola Posušje, Udruga ''Zvuk kamena'', te tvrtkama KROR d.o.o. Posušje, VMS d.o.o. Posušje, Plava vječnost d.o.o. Posušje.

Osnovni cilj projekta je, kako je objavljeno, razviti tržište rada u sektoru kamena, doprinjeti smanjenju nezaposlenosti, razvoju ljudskih resursa i poboljšanju tržišta rada na području ŽZH kroz prekvalifikacije i obuke u sektoru kamena.

Program obuke i prekvalifikacije namijenjen je za nezaposlene osobe, aktivne tražitelje zaposlenja, osobe kojima ja potrebna obuka/do obuka i slično.

Javni poziv traje najdalje do 30. studenog 2018. godine te do popunjavanja mjesta za obuku, a način prijave pronađite na općinskim stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close