Potpisan ugovor

Od nedjelje izravna linija koja će putnike iz Zračne luke voziti prema centru Mostara

Sporazumom je dogovorena komercijalna linija Mostar Bus-a na relaciji Zračna luka/Centar grada za letove iz Zagreba i Beograda.
Gospodarstvo / Posao | 17. 04. 2024. u 21:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Ivana Bubalo, direktorica J.P. Mostar Bus-a i Marko Đuzel, direktor J.P. Međunarodne zračne luke Mostar potpisali su danas u Mostaru sporazum o poslovno - tehničkoj suradnji ova dva poduzeća.

Sporazumom je dogovorena komercijalna linija Mostar Bus-a na relaciji Zračna luka/Centar grada za letove iz Zagreba i Beograda.

Od nedjelje, 21.4.2024., izravna linija će putnike iz Zračne luke voziti prema centru grada a itinerer kretanja je slijedeći: Zračna luka Mostar, Titova ulica, Autobusni i Željeznički kolodvor, Hotel Mepas, Hotel Mostar, Španjolski trg, Rondo.

Cijena karte za ovu komercijalnu liniju iznosit će 10 KM. Otvorene su mnoge mogućnosti za putnike, a uspostavljanjem usklađenosti rasporeda letova s rasporedom autobusa, putnici mogu lako stići do svojih odredišta.

Ova suradnja omogućuje besprijekoran prijevoz putnika, potiče turizam i gospodarstvo grada pružajući učinkovit i povezan prijevoz za posjetitelje.

Kopirati
Drag cursor here to close