CE Fast 50 2018

NSoft dobitnik nagrade Deloitte Technology

NSoft ima klijente u više od 30 zemalja. Preko 80% poslovanja dolazi od međunarodnih tržišta.
Gospodarstvo / Posao | 26. 11. 2018. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deloitte Technology Fast 50 program je već treći put zaredom rangirao NSoft kao jednu od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi.

NSoft je zabilježio četverogodišnju stopu rasta od 562% i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini za pružanje softverskih rješenja. NSoftova platforma Seven te vodeći proizvodi Sportsbook i virtualne igre su dosegli tržišni standard te predstavljaju sigurnu poslovnu investiciju i jednostavno rješenje za rast, priopćeno je.

“Jako smo ponosni na ovo priznanje i vjerujemo da je za njega zaslužan naš izvrsni tim koji razumije globalno tržište. Ključ našeg uspjeha je uska suradnja s klijentima i razvijanje strategije koja se temelji na razumijevanju tržišnih zahtjeva”, rekao je direktor NSofta Tomislav Jerkić.

NSoft ima klijente u više od 30 zemalja. Preko 80% poslovanja dolazi od međunarodnih tržišta.

Za vrijeme uručenja nagrade NSoftu, gospodin Muhamed Sefic, glavni menadžer Deloittea Bosne i Hercegovine naglasio je: “Izuzetna nam je čast što se NSoft po treći put uzastopno nalazi na ovoj prestižnoj listi 50 najbrže rastućih kompanija u Centralnoj Europi. NSoft-u želimo puno uspjeha u daljem radu te se nadamo da ćemo ih i narednih godina vidjeti na ovoj listi. Imajući u vidu da posljednjih godina ICT sektor u našoj zemlji bilježi značajan rast vjerujemo da će Bosna i Hercegovina naredne godine imati više predstavnika. Deloitte je već od ranije među kompanijama iz ICT sektora prepoznat kao pouzdan partner, što dokazuje i naša posvećenost ovoj regionalnoj inicijativi i iz istog razloga nam je vrlo drago da smo danas imali priliku biti u Mostaru uručiti ovu nagradu.”

Kopirati
Drag cursor here to close