Objavljen natječaj

Nova zapošljavanja u SKB-u: 65 radnih mjesta čeka zaposlenike

Od tog broja 14 ih se planira zaposliti na neodređeno, a 51 na određeno
Gospodarstvo / Posao | 11. 09. 2020. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišna klinička bolnica Mostar raspisala je natječaj za zapošljavanje 65 osoba. Od tog broja 14 ih se planira zaposliti na neodređeno, a 51 na određeno.

Neodređeno vrijeme zapošljava se unutarnji revizor u Uredu za unutarnju reviziju, glavna sestra/tehničar Kliničkog odjela za cerebrovaskularne bolesti na Klinici za neurologiju, glavna sestra/tehničar Kliničkog odjela za neuromuskularne bolesti na Klinici za neurologiju.

Glavna sestra/tehničar traži se i na Kliničkom odsjeku  invazivne, interventne kardiologije sa Centrom za implantaciju Pacemakera na Klinici za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu, kao i glavna sestra/tehničar Kliničkog odjela polivalentnog, intenzivnog liječenja na Klinici za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu.

Medicinska sestra/tehničar zaposlit će se u Kabinetu za bronhologiju Odjela za plućne bolesti i TBC, dvije osobe u Centru za urgentnu medicinu i hitne prijeme, recepcionar u RJ Centralna recepcija Službe za pravne i opće poslove, KV krojač u RJ Centralna praonica Službe za tehničke djelatnosti te četiri spremačice u Službi za tehničke djelatnosti.

Određeno vrijeme u trajanju do 2 godine u ovisnosti radi li se o zamjeni djelatnika na trudničkom, porodiljskom, dugotrajnom bolovanju i neplaćenom odsustvu zaposlit će se doktor medicine na Klinici za ORL i MFK i na Klinici za infektivne bolesti.

Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku SKB-a zapošljava magistru farmacije, laboratorijskog tehničara i peračicu laboratorijskog posuđa, dok će Zavod za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku zaposliti molekularnog biologa, inženjera laboratorijske dijagnostike, laboratorijskog tehničara te administrativnog djelatnika.

Traga se i za instrumentarkom u Operacijskom traktu Klinike za kirurgiju, medicinska sestra/primalja na Klinici za ginekologiju i porodništvo, kao i 24 medicinske sestre/tehničara –  Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (11), Klinika za infektivne bolesti (7), Klinika za psihijatriju (1), Klinika za urologiju (1), Klinika za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu (3), Klinika za neurokirurgiju (1).

Na određeno se zapošljava i administrativni djelatnik na Klinici za ginekologiju i porodništvo, recepcionar u RJ Centralna recepcija Službe za pravne i opće poslove, referent zaštite od požara u Službi zaštite, djelatnik na održavanju zelenih površina u Službi za tehničke djelatnosti, KV krojač u RJ Centralna praonica Službe za tehničke djelatnosti, tri peračica rublja u RJ Centralna praonica Službe za tehničke djelatnosti i sedam spremačica u Službi za tehničke djelatnosti.

Natječaj je objavljen 7. rujna, a prijave se dostavljaju u roku od osam dana od dana objavljivanja natječaja u sredstvima javnog informiranja, a nepotpune i neblagovremene prijave  neće se uzimati u obzir, stoji u natječaju.

 

SKB Mostar je, podsjećamo, krajem lipnja ove godine objavilo natječaj za zapošljavanje 39 medicinskih sestara.

Kopirati
Drag cursor here to close