Poznata hrvatska novinarka

Mila Horvat odlazi u Englesku i postaje menadžerica

"Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila sam krenuti dalje.''
Gospodarstvo / Posao | 04. 11. 2021. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska novinarka Mila Horvat našla se u središtu pozornosti javnosti kada je otkrila kako napušta Hrvatsku i seli u Englesku.

Horvat je bila zaštitno lice kanala Arena Sport u Hrvatskoj, a sve iznenadila odlukom da napusti ovu TV kuću i sada je konačno otkrila zašto je to uradila i kakve planove ima.

Ova novinarka je priznala da se više neće baviti novinarstvom i kako joj je sada cilj postati nogometnom menadžericom.

Čak je otkrila da će napustiti Hrvatsku kako bi ostvarila svoj cilj, te će u budućnosti živjeti u Engleskoj. U razgovoru za Studio Jutarnjeg lista priznala je kako je jednostavno shvatila da je vrijeme krenuti dalje.

"Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila sam krenuti dalje. Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina", rekla je Horvat.

Otkrila je kako će u budućnosti živjeti u Londonu.

"Pa eto, napokon mogu reći da odlazim, svako malo, još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus definitivno prebacila na inostranstvo u svakom smislu i tamo sam većinu svog vremena", dodala je Horvat u razgovoru za Jutarnji.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close