Prilika za posao

Lidl traži radnike u BiH

Kako se navodi u oglasu, rad će biti omogućen iz tvrtke, odnosno iz Sarajeva, a jedan od zadataka koju će obavljati ovaj zaposlenik, bit će i pronalaženje potencijalne lokacije za buduće trgovine.
Gospodarstvo / Posao | 28. 03. 2023. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija "Lidl" objavila je oglas da traži više radnika na području Sarajeva i to na poziciji junior konzultant u odjelu akvizicije.

Kako se navodi u oglasu, rad će biti omogućen iz tvrtke, odnosno iz Sarajeva, a jedan od zadataka koju će obavljati ovaj zaposlenik, bit će i pronalaženje potencijalne lokacije za buduće trgovine, pišu Nezavisne

"Zadaci su i razvoj prodajne mreže, analiza lokacije na osnovu geografskih, urbanističkih i građevinskih faktora, zatim vođenje inicijalnih pregovora o kupovini ili iznajmljivanju nekretnina te suradnja s odvjetnički uredima pri izradi ugovora i sl.", navodi se u oglasu ove kompanije.

Podsjećamo, početkom veljače ove godine, Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, u Sarajevu je održao sastanak s predstavnicima kompanije "Lidl", i tom prilikom je naglašeno da bi njemačka kompanija u budućnosti mogla otvoriti 2.000 novih radnih mjesta u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close