Potpisan ugovor

Konjički ''Igman'' proizvest će za egipatsku vojsku streljivo u vrijednosti 15 milijuna KM

Predstavnici tvrtke imali su priliku za susrete s poslovnim partnerima, a tom su prilikom potpisali dva nova ugovora s egipatskim oružanim snagama vrijedna 15 milijuna maraka.
Gospodarstvo / Posao | 02. 12. 2021. u 12:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Potpisivanje ugovora

Na drugom izdanju sajma vojne industrije 'Egypt Defence Expo' (EDEX) koji se održava u Kairu, tvrtka "Igman" d.d. Konjic u okviru paviljona Bosne i Hercegovine na sajmu sudjeluje kao izlagač zajedno s drugim tvrtkama namjenske industrije BiH.  

Preko 400 međunarodnih proizvođača i dobavljača s polja vojne industrije registrirano je na EDEX-u 2021., a više od 30 tisuća posjetitelja ima priliku pogledati najnovije tehnologije, opremu i obrambene sustave na kopnu, moru i zraku, priopćeno je iz tvrtke ''Igman''.

Predstavnici tvrtke imali su priliku za susrete s poslovnim partnerima, a tom su prilikom potpisali dva nova ugovora s egipatskim oružanim snagama vrijedna 15 milijuna maraka.

''Na tržištima vojne industrije bilježi se rast potražnje za streljivom malog kalibra, a egipatsko tržište predstavlja jedno od najvažnijih kada je riječ o izvozu tvrtke Igman d.d. Konjic. Egipat konstantno ulaže u jačanje obrambenih kapaciteta i činjenica da svoje oružane snage opskrbljuje našim proizvodima dokaz su našeg kvaliteta i spremnosti da odgovorimo zahtjevima velikih vojnih sila. Potpisivanjem novih ugovora učvršćujemo našu poziciju na spomenutom tržištu'', kazao je direktor ''Igmana'' Đahid Muratbegović.

Pored mnogobrojnih izaslanstava koja su posjetila izložbeni prostor, paviljon Bosne i Hercegovine posjetio je i veleposlanik BiH u Egiptu Sidik Spahić, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close