Na određeno vrijeme

J.P. Deponija traži sedam radnika

Kao opis poslova u oglasu se navodi da bi radnici trebali obavljati sve poslove izdvajanja i sortiranja korisnih sirovina iz otpada u sortirnici u za to predviđene posude.
Gospodarstvo / Posao | 11. 06. 2023. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

J.P. Deponija d.o.o. traži sedam radnika na određeno vrijeme.

Služba zavoda za zapošljavanje Hercegovačko neretvanske županije na svojim stranicama je objavila Javni natječaj J.P Deponije d.o.o. Mostar za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na šest (6) mjeseci za sljedeće radno mjesto ''Radnik na izdvajanju korisnih sirovina.''

Za ovaj posao treba im sedam izvršitelja, a kandidati trebaju ispunjavati nekoliko uvjeta - da su državljani Bosne i Hercegovine, da su stariji od 18 godina, da imaju opću zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova.

Kao opis poslova u oglasu se navodi da bi radnici trebali obavljati sve poslove izdvajanja i sortiranja korisnih sirovina iz otpada u sortirnici u za to predviđene posude. Radnici bi trebali vršiti ispomoć pri utovaru i istovaru i transportu sirovina, treba se obvezno pridržavati HTZ opreme.

Rad se organizira u dvije smjene, a radnik može obavljati i druge poslove po nalogu poslovođe smjene.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja Javnog oglasa u dnevnom listu „ ''Večernji List BiH'', na internet stranici Javne ustanove Službe za zapošljavanje HNK/HNŽ, te na web stranici J.P. Deponija d.o.o. Mostar ( www.jpdeponija.ba ), a oglas je objavljen 9. lipnja, što znači da se prijave mogu slati do 17. lipnja.

Više o potrebnoj dokumentaciji za prijavu možete vidjeti na stranicama Zavoda za zapošljavanje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close