Tahir Tahirović

Jablaničanin vozač godine američke firme ''Service Transport Company''

Nedavno je u svojoj branši postigao izvanredan uspjeh – postao je prvi Bosanac i Hercegovac koji je proglašen vozačem godine, iako, kako kaže, ima zaposlenika iz BiH koji za “Service Transport” voze više od 20 godina.
Gospodarstvo / Posao | 11. 01. 2022. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto:Facebook / Jablaničanin vozač godine američke firme Service Transport Company

Jablaničanin Tahir Tahirović u Sjedinjene Američke Države stigao je 19. svibnja 1999. godine. Nakon razdoblja adaptacije, poslom koji i danas radi kreće se baviti u srpnju 2010. godine.

Tahirović je vozač američke firme “Service Transport Company”. Nedavno je u svojoj branši postigao izvanredan uspjeh – postao je prvi Bosanac i Hercegovac koji je proglašen vozačem godine, iako, kako kaže, ima zaposlenika iz BiH koji za “Service Transport” voze više od 20 godina. Tahirović je 16. prosinca prošle godine izabran za najboljeg vozača Golfske regije u Americi, jedne od ukupno tri regije, piše Avaz.

“Dosad sam vozio kamione Volvo, Mack, International, Freightliner, a dnevno prelazim od 600 do 650 milja. Da biste uopće uspjeli konkurirati za ovakvo priznanje, kao vozač ne smijete imati kazni. Točnost je također jako bitna. Morate uvijek na vrijeme stizati na utovar i istovar, temeljito održavati kamion i slično. Vrlo je važno istaći da prevozim haz-mat (Hazardous Materials) ili kako se kod nas kaže kemikalije ili opasne materije. To zahtijeva konstantan oprez, te se mora polagati na svakih 5 godina”, prokomentirao je Tahir svoj uspjeh.

“Service Transport Company” oglasio se ovim povodom na svojoj Facebook stranici:

“Čast nam je da predstavimo vozača godine Golfske regije, Tahira Tahirovića. Hvala ti za tvoju posvećenost sigurnosti, Kompaniji za koju radiš, te na tvom izuzetnom profesionalizmu. Čestitamo!”, prigodno su se oglasili i iz ‘Service Transport Company'”.

Kopirati
Drag cursor here to close