Hoćemo li dočekati?

Irci zainteresirani za letove iz Mostara - razgovarano o izravnim linijama

''Nadamo se da će nakon ovih razgovora biti pokrenute inicijative za uspostavljanje i nekih drugih pa i izravnih linija koja bi povezale Mostar i Hercegovinu sa raznim dijelovima Europe'', naveli su iz Zračne luke Mostar.
Gospodarstvo / Posao | 23. 02. 2023. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnik veleposlanstva Republike Irske za Bosnu i Hercegovinu Tomás Ó hÁbhartaigh posjetio je u četvrtak Zračnu luku Mostar.

Sa upravom zračne luke razgovarao je o charter letovima koji su uspostavljeni prošle godine iz irskih gradova Dublin, Shannon i Cork.

''Ovi charter letovi prevozili su većinom hodočasnike iz Republike Irske za Mostar i Međugorje, a nadamo se da će nakon ovih razgovora biti pokrenute inicijative za uspostavljanje i nekih drugih pa i izravnih linija koja bi povezale Mostar i Hercegovinu sa raznim dijelovima Europe'', naveli su iz Zračne luke Mostar.

Tomás Ó hÁbhartaigh je izrazio zahvalnost na dobrodošlici i stavio se na raspolaganje u ime veleposlanstva Republike Irske za sve planove i aktivnosti Zračne luke Mostar u budućnosti, dodaju iz Zračne luke Mostar.

Podsjetimo, početkom ove godine dogovoreno je da će talijanski prijevoznik Aeroitalia započeti sezonske ljetne letove iz Forlija u regiji Emilia-Romagna u sjevernoj Italiji za Mostar.

Letovi iz Forlija za Mostar započet će 7. travnja.

Inače, kroz Zračnu luku Mostar u prošloj je godini prošlo 10.911 putnika uz 209 odrađenih operacija (letova).

Kopirati
Drag cursor here to close