Banja Luka

IDDEEA dobila novog direktora

Prilikom primopredaje dužnosti i službenih akata novoimenovani direktor Almir Badnjević upoznat je o aktivnostima kao i Izvještajem o radu i Programu rada Agencije
Gospodarstvo / Posao | 24. 07. 2023. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjedištu Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine (IDDEEA BiH) u Banjoj Luci, 19. srpnja je izvršena zvanična primopredaja dužnosti između bivšeg direktora Arifa Nanića i novog direktora Almira Badnjevića.

Između ostalih, primopredaji su prisustvovali članovi Komisije u sastavu - pomoćnik direktora Sektora za financije i pravne poslove Goran Rakić, šefica Odsjeka za knjigovodstvene poslove i kontrolu Tamara Radun i Lejla Salkica, viša stručna saradnica za evropsku regulativu.

Prilikom primopredaje dužnosti i službenih akata novoimenovani direktor Almir Badnjević upoznat je o aktivnostima kao i Izvještajem o radu i Programu rada Agencije, financijskim izvještajima, izvještajem o predmetima koji su u postupku, te ostalim izvještajima koji su od značaja za preuzimanje dužnosti, priopćeno je iz IDDEEA-e BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close