Ove godine

Eurowings se vraća u BiH, ali ne i u Mostar

Generalni direktor Zračne luke Mostar, Marin Raspudić, rekao je da je mala vjerojatnost da će avionska kompanija ove godine nastaviti svoje sezonske operacije iz Dusseldorfa i Stuttgarta.
Gospodarstvo / Posao | 22. 05. 2020. u 22:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eurowings, niskotarifni prijevoznik Lufthansa Grupe, znatno proširuje svoj raspored letova od lipnja 2020. godine i vratit će se u Bosnu i Hercegovinu, piše portal EX-Yu Aviation.

U svom rasporedu do 20. lipnja, prijevoznik planira ponovno pokrenuti letove između Kelna i Sarajeva od 2. ilpnja jednomtjednom uslugom.

Iako su zračne luke u Bosni i Hercegovini još uvijek zatvorene za komercijalni promet, očekuje se da će one biti ponovno otvorene od 1. lipnja.

Generalni direktor Zračne luke Mostar, Marin Raspudić, rekao je da je mala vjerojatnost da će avionska kompanija ove godine nastaviti svoje sezonske operacije iz Dusseldorfa i Stuttgarta, prenosi Akta.

Niskotarifni prijevoznik koji je, iako sa samnjenim intenzitetom održavao letove iz Kölna do Zagreba u većem dijelu pandemije coronavirusa Covid-19, povećat će svoju prisutnost u Hrvatskoj obnavljanjem letova iz Stuttgarta, Hamburga i Dusseldorfa do Splita.

Također operacije od Hamburga i Düsseldorfa do Rijeke, od Dusseldorfa do Pule i iz Kölna do Zadra ponovno će se pokrenuti jednom tjedno 20. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close