posao vrijedan 40 milijuna KM

Euro-Asfalt u Crnoj Gori gradi prometnicu, dva tunela i dva mosta

Euro-Asfalt u Crnoj Gori dobio posao vrijedan 40 milijuna KM
Gospodarstvo / Posao | 25. 10. 2017. u 14:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / 

Ugovor vrijedan 40 milijuna KM potpisan je danas u Podgorici između Direkcije za promet Crne Gore i bh. kompanije Euro-Asfalt, a predmet ugovora je izgradnja druge faze obilaznice Rožaje.

Projekt obuhvaća sve građevinske radove na izgradnji prometnice duge 2,6 kilometara, a bit će građena i dva tunela u dužini 1.193 i 693 metra, kao i dva mosta dužine 18 i 155 metara.

Direktor Euro-Asfalta Hamed Ramić zahvalio je na povjerenju koje je ukazano konzorciju kojeg predstavlja i izrazio nadu da će suradnja između crnogorskih institucija i bh. kompanija biti nastavljena.

Također, direktor Direkcije za ''Saobraćaj Crne Gore'' Savo Parača izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa Euro-Asfaltom.

''Rok za završetak posla koji smo potpisali danas je 24 mjeseca od dana uvođenja u posao i čim prođe faza pripremnih radova krećemo u realizaciju'', kazao je Parača.  

Ovo je treći ugovor koji je Euro-Asfalt potpisao u Crnoj Gori za 10 mjeseci, čime ukupna vrijednost dogovorenih radova ove kompanije u Crnoj Gori iznosi 130 milijuna KM, priopćeno je iz Euro-Asfalta.

Kopirati
Drag cursor here to close