Zadovoljni bh. radnicima

Dubrovčani nude posao Čapljincima i Mostarcima: Očekujemo dobar odaziv

Najviše radnika traže na sljedećim pozicijama: sobarica, čistač, konobar, djelatnik na plaži i bazenu, djelatnik u praonici i kuhar.
Gospodarstvo / Posao | 29. 01. 2018. u 19:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očekujemo veliki odaziv i interes kandidata iz oba mjesta jer inače zapošljavamo veliki broj osoba iz BiH te smo zadovoljni s njima kao djelatnicima, a vjerujemo i oni nama kao poslodavcem jer nam se vraćaju dulji niz godina'', rekla je Iva Svetac za Bljesak.info iz Dubrovačkih vrtova sunca.

Naime, predstavnici Dubrovačkih vrtova sunca su svoju ponudu radnih mjesta i uvjeta rada predstavili 30.1.2018. godine, i to u 10 sati u Mostaru (na adresi Službe za zapošljavanje HNŽ, Kralja Tvrtka 19, Mostar), te u 14 sati u Čapljini (na adresi Općine Čapljina, Trg kralja Tomislava 88300 Čapljina).

Najviše radnika traže na sljedećim pozicijama: sobarica, čistač, konobar, djelatnik na plaži i bazenu, djelatnik u praonici i kuhar.

Foto: Dubrovački vrtovi sunca / Najava događaja

''Kandidatima nudimo atraktivna primanja, rad u izrazito profesionalnom okruženju i mogućnost napredovanja. Također, svim djelatnicima koji nisu iz Dubrovnika i okolice pomažemo osigurati smještaj koji je plaćen s naše strane, a na raspolaganju je i korištenje hotelske kantine za ručak i večeru'', kaže Svetac.

Pozvala je potencijalne kandidate da ukoliko nisu u mogućnosti prisustvovati navedenim terminima, a zainteresirani su za sezonski rad u Dubrovačkim Vrtovima Sunca, da pošalju prijavu na [email protected].

''Potpuna prijava sastoji se od životopisa na hrvatskom jeziku i fotografije ne starije od 1 godinu. Nepotpune prijave se neće razmatrati. Sve prijave zadržavamo u našoj bazi i ne vraćamo ih kandidatima. Kandidati koji prođu predselekciju, bit će pozvani na razgovor, a o točnom datumu i vremenu intervjua bit će obaviješteni telefonski'', objasnila je Svetac .

Dubrovački Vrtovi Sunca je resort na obali Jadranskog mora udaljen samo 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke. Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. U sklopu resorta nalaze se tri vanjska bazena, prirodna šljunčana plaža, 16 restorana i barova, kongresni centar, sportski centar, te višestruko nagrađivani Spa centar.

Jadranka Grupa u potrazi je za čak 700 sezonskih radnika za radna mjesta kuhara, pomoćnog kuhara, pomoćnog konobara, čistača i radnika u domaćinstvu (sobara).

Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela visoke kategorije 4* i 5* i mnogim malim vilama u tri odvojene i posebno pozicionirane hotelske zone u Malom i Velom Lošinju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

Jadranka Grupa će svoju ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti 1. veljače 2018. godine, i to u 9 sati u Mostaru (na adresi Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK, Kralja Tvrtka 19, Mostar), te u 13 sati u Čapljini (na adresi Općine Čapljina, Trg kralja Tomislava).

Kopirati
Drag cursor here to close