Anketiranje

Sindikat BiH će za 1. svibnja provjeravati stanje radničkih prava

Tijekom posjete radnicima će biti uručen propagandni materijali, a u razgovoru s njima će se pokušati doći do odgovora na pitanja koliko se poštuju njihova prava
Gospodarstvo / Posao | 27. 04. 2018. u 12:18 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez samostalnih sindikata (SSS) Bosne i Hercegovine ove godine će Međunarodni dan rada obilježiti obilaskom, 30. travnja i 1. svibnja, predstavnika granskih sindikata-članica Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine, radnika na njihovim radnim mjestima  i razgovorom sa građanima na punktovima. 

Bit će organizirana i anketa "Koliko se poštuju moja osnovna radnička prava?" kojom će biti obuhvaćeni svi granski sindikati, sindikalne podružnice, županijski odbori SSS BiH i granskih sindikata, kao i građani koji će je moći ispuniti na nekom od punktova u administrativnim centrima županija, ali i online putem web-stranice SSSBiH

Anketa će se realizirati od 30. travnja do 8. svibnja, a anketni materijal sa terena će biti objedinjen do 18. svibnja, nakon čega će rezultati biti analizirani i u skladu s njima kreirani dokumenti i strategija Saveza samostalnih sindikata BiH za sljedeće razdoblje. 

Tijekom posjete radnicima će biti uručen propagandni materijali, a u razgovoru s njima će se pokušati doći do odgovora na pitanja koliko se poštuju njihova prava, s kojim problemima se najčešće suočavaju, što očekuju od sindikata, priopćeno je iz Službe za informiranje SSSBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close