LRO/AA

Poziv predstavnicima lokalnih resursnih organizacija u Mostaru

Prezentacija će se održati 19. prosinca u Američkom kutku Mostar (Španjolski trg, prostorije Gimnazije Mostar) u Mostaru, s početkom u 11,30 sati
Gospodarstvo / Novac | 16. 12. 2022. u 11:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mreža za izgradnju mira uputila je poziv zainteresiranim lokalnim resursnim organizacijama (LRO) s područja Mostara da sudjeluju na prezentaciji te saznaju nešto više o mogućnostima financiranja koje su dostupne putem USAID-ovog projekta "Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/AA)".

Prezentacija će se održati 19. prosinca u Američkom kutku Mostar (Španjolski trg, prostorije Gimnazije Mostar) u Mostaru, s početkom u 11,30 sati, tijekom koje će se prezentirati prethodno spomenuti projekat zainteresiranim LRO-ma.

Svrha LRO/AA je jačanje uloge LRO-a u razvoju lokalnih zajednica povećanjem efikasnosti organizacija, suradnje između LRO i filantropije u lokalnim zajednicama.

Mreža za izgradnju mira, u partnerstvu s USAID-om, nastoji podržati LRO, mobilizirati resurse i unaprijediti suradnju s lokalnim vlastima, biznisima i javnošću u rješavanju izazova u razvoju zajednica.

U sklopu ovog projekta, Mreža za izgradnju mira vršit će distribuciju institucionalnih i operativnih grantova LRO-ima širom Bosne i Hercegovine.

Također, Mreža za izgradnju mira će u siječnju 2023. godine objaviti poziv za dostavljanje projektnih prijedloga od strane LRO-a.

Detaljne informacije o projektu i pozivu bit će predstavljene na spomenutoj prezentaciji u Mostaru.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close