Tuga

Isplate kasne - Zadovoljni s 262 KM

Za rad Udruženja kasni isplata 30 posto sredstava, a za projekte Udruženja 60 posto sredstava planiranih u prošloj godini.
Gospodarstvo / Novac | 11. 01. 2024. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske Božica Živković Rajilić rekla je da je zadovoljna invalidninama koje članice Udruženja primaju iz proračuna RS po osnovu Zakona o zaštiti žrtava ratne torture, i izrazila uvjerenje da će ove godine biti sredstava za njihove projekte.

"Zadovoljni smo invalidninom za naše članice koja iznosi oko 262 KM i činjenicom da su planovima Vlade Republike Srpske invalidnine povećane za studeni, prosinac i siječanj ove godine, kao i ostalim boračkim kategorijama u Srpskoj", rekla je Rajilić Srni.

Navela je kako za rad Udruženja kasni isplata 30 posto sredstava, a za projekte Udruženja 60 posto sredstava planiranih u prošloj godini.

"Važno je da se Udruženju odobre sredstva za banjsku rehabilitaciju članica, kao i za organiziranje radionica za rehabilitaciju žena koje su planirane da svjedoče pred sudovima", istaknula je Rajilić.

Navela je kako Udruženje ima 690 članica koje su organizirane u sedam regionalnih odbora.

Kopirati
Drag cursor here to close