Podrška

Grad Čapljina raspisao poziv: Sufinancira se prva nekretnina mladima

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijave za korištenje bespovratnih sredstava u okviru sufinanciranja prve stambene nekretnine na području Čapljine.
Gospodarstvo / Novac | 14. 05. 2020. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Lokalna vlast grada Čapljine na razne načine pomaže mladim ljudima. Kroz razne projekte sudjeluje u poboljšanju obrazovanja i  pomaganja pri obrazovanju, kao i pomaganja u pronalaženju prvog radnog iskustva i mogućnost napredovanja'', priopćeno je iz Grada Čapljine.

Gradsko vijeće Čapljina proteklog tjedna usvojilo je i odluku o sufinanciranju prve stambene nekretnine za mlade i mlade obitelji, te je gradonačelnik raspisao Javni poziv za sufinanciranje prve stambene nekretnine za mlade i mlade obitelji na području grada Čapljine.

''Ovim javnim pozivom lokalna zajednica želi omogućiti mladim obiteljima, odnosno onima pred kojima je budućnost i koji su u naponu snage, a koji nemaju riješeno stambeno pitanje, da ostanu živjeti i raditi na području našega grada'', stoji u priopćenju.

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijave za korištenje bespovratnih sredstava u okviru sufinanciranja prve stambene nekretnine na području Čapljine.

Grad Čapljina će sufinancirati rješavanje prve stambene nekretnine u iznosu 100 KM po četvornom metru stambene površine. Sufinancirat će se najviše 75 m2 stambene površine po korisniku sufinanciranja, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Kopirati
Drag cursor here to close