Addiko Bank

Addiko Red Week: Iznos prve rate kredita na poklon od Banke

Addiko Blic gotovinski kredit, do 50.000 KM sa rokom otplate do 10 godina, sa i bez prijenosa mjesečnih primanja.
Gospodarstvo / Novac | 17. 01. 2022. u 16:06 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva ovogodišnja posebna Addiko Red Week ponuda, svim novim i postojećim klijentima, koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit, donosi iznenađenje u vidu poklona u iznosu prve rate, koji će im zasigurno financijski olakšati početak nove godine. Ova posebna akcija traje u ograničenom vremenskom razdoblju od 17. do 21.01.2022. godine, a korisnici kredita osim ove pogodnosti, dobivaju i kredit bez troškova obrade.

„Naša dosadašnja iskustva sa isplatom prve rate kao poklonom, klijentima koji tokom Addiko Red Week akcije ugovore kredit su veoma pozitivna. Prvi mjesec u godini je tradicionalno opterećen većim troškovima, te ovaj novčani poklon svim korisnicima koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit ima dodatnu snagu“, istakla je Amra Babić, marketing menadžerica Addiko Bank Sarajevo i naglasila da banka kontinuirano radi na prilagođavanju naše ponude potrebama klijenata.

Addiko Blic gotovinski kredit, do 50.000 KM sa rokom otplate do 10 godina, sa i bez prijenosa mjesečnih primanja, se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, online putem web stranice, uz preliminarno odobrenje sa samo 3 minute, putem oficijelne FB stranice banke, te pozivom Addiko kontakt centra. Svi zahtjevi za kredit koje pristignu na bilo koji od navedenih načina, tokom trajanja akcije, a koji budu i isplaćeni, bit će obuhvaćeni ovom akcijskom ponudom.

Više informacija o posebnoj Addiko Red Week ponudi možete pronaći ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close