Do 30.000 KM

Addiko krediti za umirovljenike - mudra ponuda za iskusne

Gospodarstvo / Novac | 13. 10. 2021. u 13:18 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Bank Sarajevo posebnu pažnju u radu usmjerava za svoje najiskusnije klijente – umirovljenike. Krediti za umirovljenike se odobravaju u iznosu od 1.000 pa sve do 30.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina i bez troškova obrade kredita.

„Mudra ponuda za iskusne rezultat je naših zalaganja da našim najiskusnijim klijentima, ponudimo odgovor na sve njihove financijske potrebe, kako bi sebi priuštili sve ono što žele. Naši sugrađani starije životne dobi, u Addiko Bank Sarajevo mogu dobiti kredit u veoma kratkom roku, brzo i jednostavno, a sve prema njihovim potrebama. Bilo da se radi o postojećim ili novim klijentima Banke, kredit se odobrava uz minimalnu dokumentaciju“, ističe Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo.

Mogućnost otplate kredita za umirovljenike je do 75. godina starosti, uz odabir datuma dospijeća rate i to 1., 10., 20. ili 25. u mjesecu, u skladu sa redovnim mjesečnim primanjima.

Zainteresirani klijenti za kreditna sredstva za umirovljenike mogu aplicirati u najbližoj Addiko poslovnici, pozivom Addiko kontakt centra na broj 033 866 666 ili putem digitalne platforme – apliciranja putem web stranice Addiko webKredita , kao i putem usluge Addiko mKredit – dostupne za korisnike usluge mobilnog bankarstva.

Više detalja potražite na Addiko krediti za umirovljenike - Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

Kopirati
Drag cursor here to close