SARAJEVO4WALLS

Završio je najveći sajam namještaja u BiH

Na najvećem i najznačajnijem sajmu namještaja i drvne industrije, Međunarodnom sajmu „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavila se cijela drvna industrija
Gospodarstvo / Industrija | 03. 04. 2022. u 19:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći gospodarski događaj u Bosni i Hercegovini u području namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam SARAJEVO4WALLS danas je službeno zatvoren u 17 sati, i donio je najbolje rezultate od svog nastanka što je pokazala rekordna posjeta sajma, naveli su organizatori.
 
Na najvećem i najznačajnijem sajmu namještaja i drvne industrije, Međunarodnom sajmu „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavila se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Posjetitelji su imali mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije, Europe i Amerike ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Poljske, Austrije, Njemačke, Amerike i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.
 
''U 2022. godini, sajam je imao rekordnu posjetu od preko 40 000 posjetitelja i ostvareni su značajni maloprodajni i veleprodajni rezultati, što nam je ispred organizacije bio i primarni cilj'', rekli su organizatori.

Dodali su da je Sarajevo kao glavni grad Bosne i Hercegovine još jednom pokazalo da može ugostiti i predstaviti veliki broj kompanija te se predstaviti kao značajan gospodarski centar regije, organizacijom drugog po veličini i značaju sajma iz oblasti drvne industrije u regiji.

Organizatori sajma SARAJEVO4WALLS su nastavili sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila suradnja s udruženjem POMOZI.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close