Od polja do stola

Sanitarni inženjeri podižu svijest o sigurnosti hrane

Održan je seminar ''Interni auditor prema ISO 2200 sustavu sigurnosti hrane".
Gospodarstvo / Industrija | 26. 03. 2018. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 24. ožujka 2018. godine u prostorijama Komore sanitarnih inženjera Federacije Bosne i Hercegovine uspješno je održan seminar ''Interni auditor prema ISO 2200 sustavu sigurnosti hrane" kao nastavak projekta "Food Safety" koji je KsiFBiH pokrenula 2017.godine.

Cilj seminara jeste bio efikasno osposobljavanje uposlenih koji rade na implementaciji, vođenju, održavanju i unapređenju sustava za sigurnost i kvalitetu hrane, upoznavanje sa zahtjevima i temeljnim pojmovima kako i stjecanje znanja o metodama i tehnikama planiranja i realizacije internih audita.

Seminar ''Interni auditor prema ISO 2200 sustavu sigurnosti hrane" 

Na edukaciji su sudjelovali subjekti u poslovanju sa hranom iz različitih sektora.

Predavači na seminaru su bili relevantni stručnjaci iz različitih sektora kako privatnog tako i državnog koji su zaduženi za sigurnost i kvalitetu hrane.

''Naš primarni cilj jeste bio da kako ovom tako i budućim edukacijama koje će KsiFBiH realizirati u sljedećem periodu u sklopu projekta "Food Safety", ali i drugih projekata podići svijest o sigurnosti hrane na svim nivoima proizvodnje i distribucije ("od polja do stola") hrane kao bi se na taj način u konačnici osigurao što kvalitetniji i sigurniji proizvod. Zahvaljujemo se svim sudionicima i cijenjenim predavačima koji su podržali našu misiju i viziju'', priopćeno je iz Komore sanitarnih inženjera. 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close