Zimske radosti

Na Jahorini tisuće skijaša, turista, ljubitelja prirode

Olimpijska planina Jahorina prvih dana 2019. godine bila je prepuna ljubitelja zime i zimskih radosti
Gospodarstvo / Industrija | 05. 01. 2019. u 10:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijska planina Jahorina prvih dana 2019. godine bila je prepuna ljubitelja zime i zimskih radosti, posjetitelji su u potpunosti iskoristili prelijepe dane za skijanje, bordanje, sankanje, šetnju, odmor ali i zabavu.

Za vrijeme novogodišnjih praznika ali i prvih dana u 2019. na Jahorina je 30.000 skijaša imalo priliku uživati u odlično uređenim stazama i povezanim stazama zahvaljujući novoizgrađenom sustavu za vještačko osnježavanje, noćnom skijanju i bordanju, a za najmlađe su radili ski vrtići, oaza njihove zimske radosti, potvrdili su Feni iz Olimpijskog centra Jahorina.

Promet ostvaren za proteklih nekoliko dana bio je 1.650.000 KM što je još jedan od dokaza da OC Jahorina nastavlja u dobrom smijeru kojim je krenuo u novoj sezoni, kažu u OC Jahorina.

Olimpijski centar Jahorina, ukoliko vremenski uvjeti dozvole, kako su naveli iz tog centra, ovaj vikend, dočekuje u punom kapacitetu, radit će kompletan vertikalni transport sa svim pripadajućim stazama i spremno će dočekati sve skijaše i bordere.

Noćno skijanje će se u terminu od 18 do 21 sat odvijati na stazi Poljice (ski lift Poljice). Ski vrtić Poljice i ski vrtić M:tel u Rajskoj dolini namijenjen je svim uzrastima a prvenstveno mlađoj populaciji i može se tijekom vikenda koristiti kao ski poligon ali i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi.

Uz pomoć ski učitelja ski škole "Olimpijski centar" zainteresirani mogu naučiti da skijaju i bordaju lli usavrše svoju tehniku.

Kako su najavili iz OC Jahorina, također nastavljaju sa organizacijom glazbenih koncerata i drugih pratećih manifestacija za sve goste koji dolaze iz BiH i zemalja regiona, te Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close