Izbaci uljeza

Blagaj, čistoća, turizam

Trenutno stanje u Blagaju, sudeći prema fotografijama koje je čitatelj našeg portala snimio jutros, ukazuje da se uopće ne obraća pozornost od strane JP “Komosa” na čistoću Blagaja i stanje kontejnera u koje se odlaže smeće.
Gospodarstvo / Industrija | 07. 05. 2018. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pisali smo i ranije, a obzirom na nadolazeću turističku sezonu, pišemo ponovno. Trenutno stanje u Blagaju, sudeći prema fotografijama koje je čitatelj našeg portala snimio jutros, ukazuje da se uopće ne obraća pozornost od strane JP “Komosa” na čistoću Blagaja i stanje kontejnera u koje se odlaže smeće.

''Duž ulice Branilaca Bosne bb kontejneri su u katastrofalnom stanju. Ova prometnica je žila kucavica Blagaja i vodi do Tekije, Stjepan Grada, Sultan Sulejmanove džamije, Crkve Presvetog Trojstva u Blagaju, Crkvi Sv. Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog u Blagaju, i drugim nacionalnim spomenicima. Kontejneri koji se trenutno nalaze duž ove ulice u potpunosti bi se trebali izmjestit'', navodi čitatelj.

Obzirom da u Blagaj godišnje dođe preko 500.000 tisuća turista, “Komos” bi trebao obratit posebnu pozornost na čistoću i stanje komunalne infrastrukture u Blagaju.

Građani pozivaju ovo poduzeće da ubuduće obrati veću pozornost na stanje komunalne infrastrukture u Blagaju, te da ukloni sporne kontejnere kako upravo oni ne bi bili motiv razglednica koje bi novi turisti poslali iz Blagaja u svijet.

 

Kopirati
Drag cursor here to close